RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

RØD: Paul Pogba stilte opp med en rød stripe i håret mot Stoke. Det fikk Garth Crooks til å reagere.
RØD: Paul Pogba stilte opp med en rød stripe i håret mot Stoke. Det fikk Garth Crooks til å reagere. Foto: David Klein (Pa Photos)

Pogbas hårsveis fikk eksperten til å se rødt

BBCs fotballekspert, Garth Crooks, tok et oppgjør med Paul Pogbas hårsveis.

Lørdagens kamp mot Stoke endte kun med uavgjort og derfor bare ett poeng for Paul Pogba og Manchester United. I BBCs fotballstudio, ble det ikke kun viet tid til å diskutere kampen. Også Paul Pogbas hårsveis fikk gjennomgå.

Garth Crooks var hentet inn som fotballekspert. Den tidligere Stoke, Tottenham, og Manchester United-spilleren benyttet anledningen til å peke på det han mener er umoden oppførsel fra Pogbas side.

- Jeg ønsker også å diskutere Paul Pogbas nye hårsveis, som har en rød stripe, sa Crooks ifølge Daily Mail, før han fortsatte:

- Jeg nevner det bare fordi det er tydelig at han ønsker å gjøre oss oppmerksomme på det. Det er så mye å gjøre for en midtbanespiller i Manchester United, men likevel insisterer han på å oppføre seg som en tenåring, sa Crooks.

KRITISERES: Paul Pogba kritiseres for hårpynten mot Stoke.

Maxim Choupo-Moting sendte Stoke i ledelsen, før Marcus Rashford og Romelu Lukaku snudde kampen til Manchester Uniteds favør. En knapp halvtime før slutt, utlignet Choupo-Moting for hjemmelaget.

- Klart, en hårsveis kommer ikke til å avgjøre hvor god kontroll han har på ballen, eller hvor gode pasninger han har, men det sier noe om hvor han har tankene.

- Hvis du skal tiltrekke deg oppmerksomhet på en fotballbane, så gjør det med mål og prestasjoner - ikke billige markedstriks, fortsatte Crooks.

Franskmannen har etter hvert fått rykte på seg for å stille til kamp med friske hårsveiser, og lørdagens oppgjør mot Stoke var altså intet unntak.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere