*Nettavisen* Sport.

Premier League-spiller skålet i champagne - bak rattet

INN PÅ TEPPET: Newcastle er lite fornøyd med et videoklipp som er dukket opp, der Cheick Tioté gjør heller upassende poseringer som sjåfør av en bil. Foto: Issouf Sanogo (Afp / NTB scanpix)

Beklager overfor klubb og supportere.

06.12.14 10:59

Etter å ha blitt filmet med en flaske champagne i hånda mens han kjørte bil, har Newcastles Cheick Tioté (28) nå gått ut med en offisiell beklagelse.

Det var The Sun som først omtalte saken seint fredag kveld.

Bildene av midtbanemotoren er trolig filmet da han befant seg i hjemlandet i Elfenbenskysten. Tioté kom nylig tilbake på Newcastles lag etter et skadeavbrekk.

- Newcastle United er blitt gjort oppmerksom på en video av Cheick Tioté som kjører bil samtidig som han holder en flaske med alkohol. Videoen er etter det vi forstår filmet i Abidjan, Elfenbenskysten, skriver Newcastle i en uttalelse.

En angrende synder følger opp med en unnskyldning.

- Jeg er vedlig lei meg for det jeg gjorde, og jeg beklager hvis jeg har støtt noen. Jeg forstår at jeg, som profesjonell fotballspiller, har et ansvar for mange mennesker, inkludert klubben og supporterne våre, sier ivorianeren.

- Det er viktig for meg å være et godt forbilde for andre, både med oppførselen min på banen og utenfor, tilføyer Cheick Tioté.

Oppladningen til helgens tøffe ligakamp har dermed ikke vært helt ideell for 28-åringen.

Newcastle og Tioté tar imot ligaleder Chelsea til lørdagens første oppgjør i Premier League. Kampen kan du følge direkte i vårt livesystem.


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.