RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Ramires (t.h) har sammen med William tatt tak når de andre Chelsea-stjernene har sviktet i høst. Her jubler de etter Ramires' scoring mot Liverpool i oktober. En kamp Chelsea tapte 3-1.
Ramires (t.h) har sammen med William tatt tak når de andre Chelsea-stjernene har sviktet i høst. Her jubler de etter Ramires' scoring mot Liverpool i oktober. En kamp Chelsea tapte 3-1. Foto: John Sibley (Reuters)

Ramires: Én seier er nok

Chelsea-spiller Ramires mener én trepoenger vil være nok til å få selvtilliten tilbake i laget.

Chelsea står med sju tap på de 12 første kampene i Premier League. Blåtrøyene er med det kun tre poeng over nedrykksplass.

Manager José Mourinho og hans menn har fremstått som en skygge av seg selv etter å ha vunnet serien med åtte poeng sist sesong. Ramires, sammen med landsmann Willian, har til tross for det vært de mest fremtredende spillerne denne høsten. Det sier litt når Ramires står med tre mål på 15 kamper i alle turneringer.

– Når det gjelder humøret, er det bra. Vi trener hardt og gjør det beste ut av situasjonen vi har satt oss selv i, sa Ramires til Chelseas offisielle nettsted.

Mentalitet

– Når vi får en sterk seier hvor laget har spilt bra, og når alle finner formen kommer selvtilliten tilbake.

– Jeg syns laget har god mentalitet, men når man ikke vinner mister man litt selvtillit. Vi må tilbake på vinnersporet igjen, sa han.

Chelseas første mulighet til å gjøre noe med det kommer førstkommende lørdag. Da gjester London-klubben Norwich, som ligger ett poeng over de regjerende ligamesterne. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere