RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

MADRID: Sergio Ramos blir i Madrid.
MADRID: Sergio Ramos blir i Madrid. Foto: Aly Song (Reuters)

Ramos: - Hjertet mitt har alltid vært i Madrid

Skrev under ny kontrakt med Real Madrid.

Mandag ble det klart at Sergio Ramos får en ny femårskontrakt med Real Madrid. Spanjolen kan vente seg en årlig lønn på nesten 100 millioner kroner.

- Det har tatt tid å få dette på plass, men i løpet av forhandlingene har alltid hjertet mitt vært her, sa Ramos da Madrid-klubben holdt en pressekonferanse mandag.

I løpet av sommerens overgangsvindu gikk det rykter om at Ramos ikke var fornøyd med situasjonen i hovedstadsklubben, og kunne være på vei bort.

- Jeg skal ikke nekte for at det var ting jeg ikke var komfortabel med. Jeg har aldri sagt at jeg ville forlate Madrid, men jeg kunne ikke fortsette som før, fortsatte 29-åringen, og benektet at det var pengene som dro ut forhandlingene om ny kontrakt.

- Hvis det hadde handlet om økonomi hadde jeg ikke blitt værende. Jeg kunne ha tjent mer penger andre steder, men det var andre ting jeg måtte rydde opp i.

Real Madrids president Florentino Pérez var også til stede på pressekonferansen, og uttrykte sin glede over at lagets nye kaptein forlenget.

- Denne sesongen markerer starten på noe nytt, med deg som kaptein. Nå trenger vi deg mer enn noensinne, sa Perez til Ramos mandag.

- Da han kom til klubben i 2005 visste jeg at han kom til å skape historie. I dag kan vi bekrefte at det stemte. Han er allerede en legende, fortsatte presidenten.

(©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere