Gå til sidens hovedinnhold

Ramos slår kraftig tilbake etter Liverpool-kampen

Sergio Ramos reagerer på kritikken som har kommet i ettertid av Champions League-finalen mellom Real Madrid og Liverpool.

Ramos har måttet tåle mye kritikk etter at Liverpool-stjernen Mohamed Salah pådro seg en skulderskade i duell med spanjolen.

Spesielt i England er det mange som mener at Ramos skadet Salah med vilje.

Det har gått halvannen uke siden finalen i Kiev, og frem til nå har det vært stille fra Ramos.

Slår tilbake

Men i et intervju med spanske AS slår nå Real Madrid-stjernen tilbake. Han er oppgitt over reaksjonene som har kommet.

- Herregud, det har fått så mye oppmerksomhet, den Salah-greia...Jeg har ikke ønsket å si noe for de slår det så stort opp. Jeg har sett situasjonen nøye. Han tar tak i armen min først og jeg faller til den andre siden. Skaden skjedde i den andre armen og de sier at jeg tok et judo-grep på ham, sier en oppgitt Ramos til AS.

Mandag ble det hevdet at Liverpools syndebukk i Champions League-finalen, keeper Loris Karius, pådro seg en hjernerystelse i kampen mot Real Madrid. Også det etter en duell med Ramos.

- Det eneste som mangler nå er at Firmino sier at han har blitt forkjølet fordi dråper av svetten min landet på ham under kampen, forteller Real Madrid-stjernen.

Har hatt kontakt med Salah

Ramos sier samtidig at han har hatt god dialog med Salah i etterkant av finalen.

- Jeg snakket med Salah på melding og det gikk ganske bra med ham. Han kunne ha spilt videre hvis han hadde fått injeksjoner før andreomgangen, påstår Ramos.

Han tror samtidig at saken har fått såpass stor oppmerksomhet fordi han selv er involvert.

- Når Ramos gjør noe så stikker det enda litt dypere. Jeg vet ikke om det er fordi at man er i Real Madrid så lenge og vinner at folk ser annerledes på deg, sier spanjolen.

Ramos er for tiden på samling med det spanske fotballandslaget som forbereder seg til det kommende VM-sluttspillet i Russland.

Kommentarer til denne saken