*Nettavisen* Sport.

Raser mot Liverpool-overgang: - Jeg vil ikke la dem ødelegge min sønn!

LIVERPOOL-AKTUELL: Marko Gruijic' overgang til Liverpool kan bli stoppet av hans egen far. Foto: Marty Melville (Afp / NTB scanpix)

Marko Grujic' far vil sette en stopper for Liverpool-overgang.

23.12.15 16:39

Tidligere onsdag bekreftet den serbiske klubben Røde Stjerne at de hadde kommet til enighet med Liverpool om en overgang for 19 år gamle Marko Grujic.

Nå melder Daily Mail at spillerens far, Goran, er rasende for overgangen, og at han vil gjøre alt som står i hans makt for å stoppe overgangen.

- Jeg vil ikke la dem ødelegge sønnen min! sier han ifølge Daily Mail.

I utgangspunktet er det snakk om en overgang verdt fem millioner pund, og at unggutten skal lånes tilbake til den serbiske klubben.

I utgangspunktet er faren mest forbannet på Røde Stjerne.

- Jeg snakker om folkene som styrer klubben (Røde Stjerne). Alle har snudd ryggen til dem, etter at de har brukt opp alle pengene klubben har hatt, og nå ser de en løsning i salget av Marko, forklarer faren.

Han mener sønnen blir utsatt for et massivt press fra alle hold om å signere kontrakt med en ny klubb, slik at den serbiske klubben tjener penger.

Han mener det verserer mange feilaktige rykter ute i media, som for eksempel at Steven Gerrards gamle draktnummer i Liverpool, nummer åtte, venter på Grujic, og at han kan vente seg mangfoldig millioner med kroner.

- Det er også press rettet mot ham fra Røde Stjerne-garderoben, og det ser ut til at folk er blitt overbevist om at de får lønninger først når Markos salg er gjennomført, forteller han.

Og faren forteller at han sitter på et dokument som vil sette en stopper for en overgang for sønnen, nemlig passet.

- Alt jeg kan si er at jeg har passet hans, og jeg kan garantere at Marko ikke forlater klubben. Han går ingen steder, slår han fast.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag