RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
SKUFFET: Angel di Maria sier han ble skuffet over å lese at han var på vei til Tottenham i fjor sommer.
SKUFFET: Angel di Maria sier han ble skuffet over å lese at han var på vei til Tottenham i fjor sommer. Foto: Javier Soriano (Afp)

Real Madrid-stjernen skuffet over Tottenham-ryktene

- Det er skuffende, sier Angel di Maria.

Angel di Maria virket lenge å være på vei bort fra Santiago Bernabéu, da han ble koblet til en rekke klubber forrige sesong. 

Men etter en samtale med manager Carlo Ancelotti ble han enig med Real Madrid om å bli værende i den spanske hovedstaden.

Det virker å ha vært et riktig valg for begge parter. For den hurtige argentineren har vært en viktig brikke for Champions League-vinnerne denne sesongen. 

- Skuffet
Ifølge London Evening Standard innrømmer argentineren overfor Marca at han ble skuffet over å lese at han var på vei bort forrige sesong.

- Det gjør vondt å høre at man kanskje er på vei til Tottenham når man alltid gjør sitt beste for klubben, sier Di Maria.

Han er imidlertid glad for at han ble værende i Madrid.

- Jeg snakket med manageren forrige sommer. Jeg ønsket å bli værende, og det gjorde han også. Han sa at han regnet med meg, forklarer argentineren.

- Jeg har vokst veldig under Ancelotti. Han har fått det beste ut av meg. Det har gått veldig bra denne sesongen, og jeg gjorde rett i å bli, sier Di Maria.

- Ønsket av flere klubber
Likevel utelukker han ikke et klubbskifte i det kommende overgangsvinduet.

- Jeg skal ikke lyve, jeg vet at det er klubber som ønsker meg og som kan betale det Real Madrid ønsker, sier 26-åringen.

- Det blir opp til klubben og mine representanter. Jeg blir hvis klubben ønsker det, forteller argentineren.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere