Real-presidenten: - United-ledelsen mangler rutine

KRITISERER MANCHESTER UNITED: Florentino Pérez har gitt en ny forklaring på hvordan David de Geas overgang til Real Madrid kunne gå i vasken. Her fotografert under sesongoppkjøringen i Kina.

KRITISERER MANCHESTER UNITED: Florentino Pérez har gitt en ny forklaring på hvordan David de Geas overgang til Real Madrid kunne gå i vasken. Her fotografert under sesongoppkjøringen i Kina. Foto: Johannes Eisele (Afp)

Forklarer hvorfor David de Gea aldri ble Real Madrid-spiller.

David de Geas overgang fra Manchester United til Real Madrid brøt sammen i tolvte time. Ifølge Real-president Florentino Pérez ble United-ledelsens mangel på rutine utslagsgivende.

De Gea-overgangen har vært et samtaleemne gjennom hele sommerens overgangsvindu. Mandag kveld tydet alt på at overgangen, som også impliserte at Reals costaricanske keeper Keylor Navas gikk til Manchester United, ville gå i boks.

Noen minutter etter at det spanske overgangsvinduet var lukket, kom imidlertid rapportene om at avtalen hadde falt sammen som følge av papirrot.

De siste dagene har de to klubbene gitt hverandre skylden for at overgangen kollapset. Real Madrid hevder Manchester United sendte dokumentene for sent, mens ledelsen på Old Trafford hevder blunderen ble gjort i den spanske hovedstaden.

- Samme med Coentrao

Real Madrid har blitt latterliggjort i spansk presse, men i et intervju med radiostasjonen Cadena Ser fraskriver klubbpresident Florentino Pérez seg all skyld.

- Jeg vil ikke skylde på noen, men vi forstår ikke hvordan det kunne ta åtte timer å returnere papirene, sa han.

- Jeg tror ikke det ble gjort med vond vilje, men de mangler bare erfaring. Det samme hendte med overgangen til Fabio Coentrao, tilføyde Perez.

For to år siden skal den portugisiske venstrebacken ha vært på vei til United, men også da kollapset avtalen.

Lover ikke nytt bud

- De har nye folk i ledelsen, som ikke har all verdens med rutine, sier Perez.

Keeper David de Gea må i alle tilfeller belage seg på en ny sesong på Old Trafford. At Real Madrid vil gjøre et nytt forsøk på å sikre seg spanjolen når overgangsvinduet åpner i januar, vil ikke Perez love.

– Han er veldig lei seg, fordi han likte godt tanken på å skulle komme hit. Hva som skjer nå, vet jeg ikke. Det er for tidlig å si hva framtida bringer, sier han. (©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.