Gå til nye Nettavisen

Lyst til å se den nye Nettavisen?

RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Redknapp kritisk til straffeavgjørelse

AVGJØRENDE: Harry Redknapp likte dårlig at Chelsea fikk straffespark.
AVGJØRENDE: Harry Redknapp likte dårlig at Chelsea fikk straffespark. Foto: Toby Melville (Reuters)
Sist oppdatert:
Eden Hazard ble matchvinner for Chelsea.

CHELSEA - QPR 2-1:

Da Charlie Austin satt inn 1-1 halvveis i den andre omgangen, fryktet mange på Stamford Bridge at seieren skulle ryke. En straffescoring fra Eden Hazard reddet likevel tre poeng for Chelsea.

Kampens høydepunkt var likevel Oscars 1-0-scoring i den første omgangen. Med utsiden av foten, curlet brasilianeren ballen opp i det lengste krysset.

Med 2-1-seier kunne José Mourinho puste lettet ut lørdag.

- Streng straffe
Chelsea-manageren var lettet etter kampen.

- Jeg synes ikke vi spilte en god kamp. Jeg likte resultatet, men det var ingen bra forestilling av oss, sa Mourinho i et tv2-sendt intervju etter kampen.

Mourinhos manager-kollega i QPR, Harry Redknapp, mente at straffeavgjørelsen var tvilsom, og skyldte på dommeren etter kampslutt.

- Jeg synes det var strengt å dømme et straffespark i den situasjonen. Avgjørelsen avgjorde kampen for Chelsea. Det var skulder mot skulder, og vår mann var litt sterkere enn Chelsea-spilleren, som falt i bakken, fortalte han BBC etter kampen.

- Vi spilte bra mot Liverpool, og vi spilte bra mot Chelsea. Å stå med null poeng på de to kampene er skuffende, oppsummerte han.

Praktscoring
Uten å imponere veldig, tok Chelsea kontrollen fra start på Stamford Bridge. Blåtrøyene slapp til Charlie Austin ved én anledning, men ellers var det lite gjestene hadde å by på i den første omgangen.

FOR ET MÅL: Oscar scoret med en fantastisk avslutning mot QPR.

For José Mourinhos menn, hadde både Branislav Ivanovic og Cesc Fábregas muligheten til å score, men ingen av de klarte å putte ballen i mål.

Om ikke Fábregas scorer selv, pleier han ofte å assistere sine medspillere. Slik var det også lørdag ettermiddag.

Spanjolen fant Oscar, som curlet ballen i lengste kryss med utsiden av foten. En praktfull scoring av brasilianeren etter en drøy halvtime.

Utligning
Etter pausen skulle likevel QPR sjokkere Chelsea.

I det 62. minuttet kom nemlig utligningen. Charlie Austin var sist på kula for gjestene. Leroy Fer og Eduardo Vargas var arkitektene, og målsniken Austin noterte seg for sitt femte ligamål for sesongen.

Men Eden Hazard ville ikke ha noe av at QPR skulle snike med seg ett poeng. Belgieren skaffet straffespark i det 75. minutt. 23-åringen tok straffen selv, og satt den sikkert i nettet bak Robert Green i QPR-målet.

Straffescoringen sikret 2-1-seier for hjemmelaget, som befestet sin posisjon på tabelltopp.

God seriestart
Chelsea leder ligaen etter ti kamper. Blåtrøyene er ubeseiret så langt i sesongen, og er storfavoritt til å ta hjem ligagullet.

José Mourinhos menn skal møte Maribor i Champions League i midtuken, før de gjester Anfield, for å spille mot Liverpool neste helg.


Vil du delta i debatten?
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt. Her kan du enkelt bidra med din mening
(tjeneste under utvikling).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!