*Nettavisen* Sport.

Redknapp slakter Tottenhams sesongoppkjøring

KRITISK: Harry Redknapp forstår ikke hvorfor Tottenham spiller to treningskamper kun dager før sesongåpningen borte mot Manchester Unitd.

KRITISK: Harry Redknapp forstår ikke hvorfor Tottenham spiller to treningskamper kun dager før sesongåpningen borte mot Manchester Unitd. Foto: Chris Ison (Pa Photos / NTB scanpix)

- Det er tydelig at «pengefolka» bestemmer, sier den tidligere Tottenham-manageren.

Harry Redknapp hadde stor suksess som Tottenham-manager, og klarte blant annet å føre laget til kvartfinale i Champions League.

Etter å ha blitt sparket fra managerjobben for noen sesonger siden, har han allikevel ikke lagt skjul på at hans hjerte fortsatt banker for klubben.

Nå ser ha imidlertid med kritiske øyne på sesongoppkjøringen klubben har lagt opp til før sesongstart borte mot Manchester United på lørdag.

- Jeg synes det er veldig rart at Tottenham skal spille to kamper i München i sesongoppkjøringen bare dager før sesongstarten, skriver han i et innlegg på Kicca.com.

Klubben har kun spilt én kamp så langt i oppkjøringen, mens de skal spille to kamper på de siste fire dagene før sesongstarten i Premier League.

- Hvis jeg var manager, så ville jeg ikke vært fornøyd med det der, fortsetter han.

Han mener det hele er gjennomsyret av at «pengefolkene» i fotballen har fått for mye makt, og at managerne har lite han skulle ha sagt i slike situasjoner.

Redknapp frykter det vil påvirke Tottenhams muligheter til å ta poeng i serieåpningen borte mot United, selv om han innrømmer at gamleklubben klarer å plukke med seg poeng.

- Dette viser bare at det ikke er fotballfolk som styrer klubbene. Fotballfolkene bestemmer ikke hvor de skal reise lengre, de blir fortalt hvor de skal reise av pengefolka, fortsetter han.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.