RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Remy: - Diego Costa frustrerte meg

TØFF KONKURRANSE: Loic Remy innrømmer at det har vært tøft å sitte på benken og se Diego Costa bøtte inn mål.
TØFF KONKURRANSE: Loic Remy innrømmer at det har vært tøft å sitte på benken og se Diego Costa bøtte inn mål. Foto: Michael Regan
Chelsea-spissen er ærlig om den beinharde kampen om en plass på laget.

Med matchvinnende scoringer i Chelseas to foregående kamper har Loic Remy endelig minnet oss på hvorfor José Mourinho hentet ham i fjor sommer.

Franskmannen har stort sett spilt annenfiolin bak Premier League-toppscorer Diego Costa denne sesongen, men er klar til å ta på seg en viktigere rolle når Chelsea skal feste grepet om ligatittelen.

Frustrert på benken
Den tidligere QPR- og Newcastle-spissen innrømmer at det har vært tøft å slite benken, mens Diego Costa har herjet på banen.

- Etter jeg signerte Chelsea har jeg vært litt frustrert fordi Diego har vært "on fire". Han har scoret så mye at jeg ikke har fått spille noe særlig. Det var tøft fordi du vil nyte hver kamp, men det blir vanskelig når man ikke får spille, sier Remy til Sky Sports.

Ettersom Costa nå har pådratt seg en skade som holder ham på sidelinjen i de tre neste kampene, ser Remy fram til å få muligheten til å skinne.

- Nå er muligheten her for meg, så jeg ønsker selvsagt å ta vare på den og score mål. Som spiss må jeg gjøre det. Å score mål for dette laget gjør meg stolt, sier han.

Hyller Mourinho
Til tross for at han gjerne kunne tenke seg litt mer spilletid, har ikke franskmannen et vondt ord å si om manager José Mourinho.

- Han er en virkelig god manager. Å ha sjansen til å jobbe med ham er veldig stort. Vi kjenner ham og vet hva han har gjort i fortiden, og vi lærer noe nytt hver dag, mener Remy.

José Mourinho har klokkertro på at Diego Costas erstatter vil hjelpe London-klubben til ligagull.

- Det har jeg fordi han jobber fantastisk bra når han ikke spiller. Selv om han uke etter uke har vært på benken og Diego har startet kamper, har han alltid dyttet seg mot sitt ytterste for å være i stand til å gi et svar når han får sjansen, sa Mourinho til klubbens hjemmeside.

Loic Remy har startet seks Premier League-kamper denne sesongen. Han har blitt byttet innpå 12 ganger og scoret totalt fem mål.

Lørdag får han en ny sjanse når Queens Park Rangers er motstander. Kampen kan du følge direkte i vårt livesystem fra 14.30.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere