*Nettavisen* Sport.

Rodgers: - Det er ikke Liverpool-krise

VANT: Crystal Palaces Dwight Gayle og Yannick Bolasie kunne juble for scoring og seier mot Liverpool.

VANT: Crystal Palaces Dwight Gayle og Yannick Bolasie kunne juble for scoring og seier mot Liverpool. Foto: Adam Davy (Pa Photos)

Crystal Palace snudde kampen mot Liverpool.

23.11.14 18:47

CRYSTAL PALACE - LIVERPOOL 3-1:

Liverpool tok føringen mot Crystal Palace, men vertene var voldsomt effektive.

Hjemmelaget utlignet før pause, før de puttet inn to raske mål like før kampslutt.

Dermed kunne Brede Hangeland, som kom inn i den først omgangen, og Crystal Palace juble for seier og tre poeng.

Tross et nytt tap mener Liverpool-manager Brendan Rodgers at klubben ikke er inne i en krise.

- Nei, det er ikke krise. Men vi er ikke på det nivået vi skal være på. Det var selvsagt ikke planen vår at sesongen skulle bli som den er blitt, men vi må innse realitetene. Vi har ikke vært gode nok, og vi må forbedre oss veldig snart, sa han til Sky Sports.

Tidlig scoring
Det var en underholdene førstomgang på Selhust Park. Liverpool fikk en drømmestart for allerede etter to minutter satt ballen i nettet bak hjemmelagets sisteskanse.

Adam Lallana fikk vippet lærkula over forsvarsfireren til Crystal Palace og ned på foten til Rickie Lambart. Spissen var iskald og sendte ballen i mål, helt nede ved hjørnet. Det var Lambarts første scoring i Liverpool-trøya.

Utlignet
Vertene kom bedre med i kampen utover i omgangen, og et drøyt kvarter ut i oppgjøret kom utligningen. Yannick Bolasie avanserte inne på Liverpools banehalvdel før han klinket ballen i stolpen fra rundt 25 meter. Dwight Gayle var først på returen og klinket ballen via hanskene på Simon Mignolet og i mål.

Den andre omgangen var preget av en rekke målsjanser for gjestene, men hverken Sterling, Lambert eller Manquillo maktet å sette ballen i mål på sine sjanser.

Senket Liverpool
Ti minutter før slutt skapte Bolasie en ny stor mulighet for vertene. Midtbanespilleren kom seg forbi et par Liverpool-spillere før han prikket ballen inn i feltet til Joe Ledley. Fra ti meter bredsidet 27-åringen ballen inn mellom beina til gjestenes målvakt. Dermed var hjemmelaget tilbake i føringen.

Minuttet senere gikk Sterling ned i feltet etter en duell, og Liverpool-spilleren ropte på straffe. Dommer Jonathan Moss valgte imidlertid å vinke spillet videre.

Spillet snudde fort og plutselig hadde vertene fått frispark i god posisjon etter at Skrtel rev ned Gayle.

Mile Jedinak tok frisparket og serverte en perle som gikk rett i nettet. Flere mål ble det ikke, dermed tok vertene en solid 3-1-seier over Brendan Rodgers mannskap.Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.