RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Liverpool-manager Brendan Rodgers ønsker seg nye spillere til sommeren.
Liverpool-manager Brendan Rodgers ønsker seg nye spillere til sommeren. Foto: Darren Staples (Reuters)

Rodgers: - Spillere vil fortsatt ønske å komme hit

Liverpool-manageren klar for å forsterke laget.

Etter å ha spilt 0-0 borte mot West Bromwich i helgen, er sjansene små for at Liverpool blir å se i Champions League neste sesong.

Det fører til at de rødkledde fra Merseyside går glipp av betydelige summer, men det gjør også det mer krevende for klubben i det kommende overgangsmarkedet.

Liverpool-manager Brendan Rodgers virker å være klar på at klubben skal forsterke laget til sommeren, men det er liten tvil om at de største stjernene ønsker å spille i mesterligaen. 

- Vil fortsatt komme
Likevel tror Rodgers at spillere fortsatt vil la seg friste av Liverpool, til tross for at klubben trolig ikke vil bli å se på Champions League.

- Selv om vi ikke er i Champions League neste sesong, noe som er sannsynlig nå, vil spillere kanskje fortsatt ønske å komme hit, sier Rodgers.

- De ønsker selvfølgelig å spille i Champions League. Jeg tenker bare at hvis de har sett oss i løpet av de siste fem årene, så ser de at hvis vi kan få gjennomført en omgruppering og hentet noen kvalitetsspillere i sommer, kan vi oppleve nye store eventyr neste sesong. Forhåpentligvis kan vi komme oss tilbake (til Champions League), sier Rodgers til The Guardian.

- Vil hente fra Nederland
Avisen hevder at Liverpool-manageren trolig vil kjøpe spillere fra den nederlandske ligaen fremfor Spania og Italia.

Klubben skal allerede være i samtaler med PSV Eindhoven-angriper Memphis Depay, men de rødkledde må vente seg hard konkurranse fra blant annet Manchester United og Manchester City, som også jobber med å signere unggutten.

Rodgers ønsker ikke å kommentere ryktene, men ville heller ikke avvise at Liverpool jobber med å signere den nederlandske landslagsspilleren.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere