RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
TRENGER CL: Brendan Rodgers mener alle klubber er avhengige av Champions League for å kunne kjempe om de beste spillerne.
TRENGER CL: Brendan Rodgers mener alle klubber er avhengige av Champions League for å kunne kjempe om de beste spillerne.

Rodgers: - United vil slite

Mener Manchester United kommer til å merke at de ikke spiller i Champions League.

Liverpool-manager Brendan Rodgers avslører at det er vanskelig å få tak i de beste spillerne når man ikke er med i Champions League. Før søndagens kamp mot Manchester United advarer han, ifølge Sky Sports, rivalen mot en tung tid dersom de ikke kvalifiserer seg for den gjeve turneringen.

- Når du ikke er med (i Champions League), uansett hvor stor klubb det er snakk om, vil det være vanskelig å få tak i de beste spillerne. De beste vil spille i den turneringen, sier Rodgers.

Tar ingenting på forskudd
Selv om Liverpool ligger bedre ann enn på mange år, når det gjelder kampen om topp-fire og Champions League plass i Premier League, vet Rodgers at det er mye arbeid igjen.

Han innrømmer at det har vært en tung vei tilbake i "det gode selskap", men at med hard jobbing de siste kampene, vil klubben endelig være tilbake i Champions League.

Storkamp søndag
Søndag tar Manchester United imot Brendan Rodgers og Liverpool til storkamp på Old Trafford. For første gang på lang tid er det gjestene som ligger foran på tabellen når de to lagene møtes.

Liverpool ligger på tredjeplass, elleve poeng foran United, som ligger på syvendeplass i Premier League.


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere