Rodgers innrømmer: - Fryktet for jobben

GOD FORM: Brendan Rodgers har klart å snu skuta i Liverpool.

GOD FORM: Brendan Rodgers har klart å snu skuta i Liverpool. Foto: Carl Recine (Reuters)

Brendan Rodgers var redd den svake sesongstarten kunne gi han sparken.

Liverpool er formlag nummer én i Premier League for tiden. Slik var det ikke i høst. Laget hadde en svak start på sesongen, og mange ropte på manager Brendan Rodgers' avgang.

Ifølge SkySports, innrømmer Rodgers nå at han fryktet for å miste jobben.

- Etter kampen mot Crystal Palace (3-1-tap), følte jeg at uansett hvor mye støtte jeg hadde, så ville jeg ikke få dette laget til å fungere. Men jeg ville ikke legge meg ned for å dø. Jeg vil kjempe med livet for å få det til å fungere her i Liverpool, jeg elsker det her, og jeg ønsker å bli skuksessfull her, sier Rodgers ifølge Sky.

Tenkte på Reading
Brendan Rodgers fikk sparken i Reading i 2009, etter bare 20 kamper som leder for klubben. Han innrømmer at denne høsten gikk tankene tilbake til Reading.

- Jeg hadde lært i Reading, at uansett hvor mye styrerommet støttet meg, så måtte jeg ha resultater for å overleve.

Og resultatene har kommet. Etter den nevnte Crystal Palace-kampen, har Liverpool spilt 15 kamper i ligaen. Det har endt med ti seirer, fire uavgjort og ett tap.

Nytt spillsystem
Mye av grunnen til Liverpools gode form, er at Rodgers la om fra 4-3-3 til 3-4-3. Han fikk spillerne til å skape mer rom for hverandre, og Liverpool klarer nå å dominere kamper igjen.

- Jeg skulle gjort den endringen tidligere. Jeg måtte finne tilbake til det vi var så gode på forrige sesong, med god dynamikk og et spillsystem som spillerne forstod, innrømmer manageren.

Onsdag har Liverpool mulighet til å hente tre nye poeng, når Burnley kommer på besøk til Anfield.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.