RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Rodgers letter på sløret etter sparkingen

SNAKKER UT: Brendan Rodgers forteller at han er skuffet, men han fremstår ikke som bitter etter at han måtte forlate managerjobben i Liverpool.
SNAKKER UT: Brendan Rodgers forteller at han er skuffet, men han fremstår ikke som bitter etter at han måtte forlate managerjobben i Liverpool. Foto: Peter Byrne (Pa Photos / NTB scanpix)
Sist oppdatert:
En skuffet, men stolt Brendan Rodgers forteller hvordan det siste døgnet har vært for ham.

Søndag fikk Brendan Rodgers sparken som Liverpool-manager, og mandag kveld kom han med en uttalelse hvor han forteller om hvordan det siste døgnet har vært for ham.

- Jeg er, selvsagt, utrolig skuffet over å forlate Liverpool. Det har vært en ære og et privilegium å være manager for en av verdens flotteste klubber de siste tre sesongene, skriver han i en uttalelse.

- Har jobbet hardt
Ryktene hadde versert en stund, etter at Liverpool har hatt en svak sesongstart, og etter søndagens poengdeling mot erkerival Everton, måtte han forlate jobben.

I innlegget er det ingen bitter Rodgers som uttaler seg, men det skinner allikevel gjennom at han er skuffet over beslutningen.

- Jeg har jobbet hardt hver eneste dag for å representere klubben på best mulig måte, utvikle individuelle spillere og et lag som klubbens fantastiske supportere kan være stolte av, skriver han.

Han forteller at han har mange gode minner fra tiden som klubbens manager, og han gjentar også hva han sa etter søndagens kamp, at dagens Liverpool-stall er et lag i utvikling.

Ønsker etterfølgeren lykke til
- Jeg forventer å se at de fortsetter å vokse og utvikle seg over de neste ukene, og jeg ønsker dem og min etterfølger alt godt for resten av sesongen, fortsetter han.

Fortsatt er det ikke kommet noe konkret rundt hvem erstatteren blir, men flere engelske medier melder at klubben har innledet samtaler med Jurgen Klopp. Merseysideklubben skal også ha Carlo Ancelotti som en av sine favoritter til å hente inn som ny manager.

Han takker også klubbens eiere, John W. Henry,  Tom Werner og Mike Gordon for muligheten de ga ham i klubben.

- Og selv om vi ikke skal jobbe sammen lengre, er jeg sikker på at vårt forhold og vennskap vil fortsette inn i fremtiden, sier han.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere