RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
VIKTIG BRIKKE: Lucas Leiva har bokstavelig talt en sentral rolle i Liverpool.
VIKTIG BRIKKE: Lucas Leiva har bokstavelig talt en sentral rolle i Liverpool. Foto: Peter Byrne (Pa Photos / NTB scanpix)

Rodgers nekter å selge Lucas i januar

Sist oppdatert:
Liverpool har ikke gitt opp drømmen om å bli topp fire i Premier League.

Manager Brendan Rodgers tviholder derfor på Inter-ønskede Lucas Leiva. Ifølge Daily Express har Liverpool-manageren satt ned foten for en overgang i januar.

Inter-trener Roberto Mancini håper å få nok midler til å kjøpe den brasilianske landslagsspilleren, men Liverpool er tynt besatt sentralt på midtbanen.

- Jeg har snakket med Lucas, men vi har ikke hørt noe fra dem (Inter). Han nyter å spille, og han spiller veldig bra. Nei, han er ikke en vi ønsker å miste i januar. Etter sesongen vil det være naturlig å se på alt igjen, men akkurat nå er laget inne i en god stim, sier Rodgers.

Han er redd endringer vil bryte opp et lag som er i ferd med å hente seg inn igjen etter en skrekkelig start på sesongen.

Liverpool har bare tapt én kamp etter at den ofte utskjelte brasilianeren kom inn igjen på laget, og det var da Lucas var satt ute med skade i 0-3-tapet mot Manchester United.

- To sentrale midtbanespillere har vært avgjørende for oss. Det krever voldsom arbeidsinnsats fra dem. Det krever at Jordan (Henderson) og Lucas, eller hvem som spiller der, dekker store rom. Han og Jordan var strålende i forrige uke. Det gir også mer kreative og tekniske spillere muligheten til å spille på sin styrker, sier Rodgers. (©NTB)


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere