RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ronaldo flørter med United - igjen

FLØRTER MED UNITED: Cristiano Ronaldo sier han kunne tenke seg å spille for United igjen.
FLØRTER MED UNITED: Cristiano Ronaldo sier han kunne tenke seg å spille for United igjen. Foto: Rex/sergio Lopez/bpi
- Jeg håper å komme tilbake, sier Real Madrid-stjernen.

Real Madrid-stjerne Cristiano Ronaldo hinter nok en gang om en retur til Manchester United.

I et intervju med den engelske avisen Daily Mail, forteller verdens beste fotballspiller at han håper å spille for de rødkledde fra Manchester igjen.

- Jeg elsker Manchester.

- Alle vet det, og jeg har sagt det mange ganger tidligere. Manchester er i hjertet mitt. Jeg forlot mange gode venner der, supporterne var utrolige, og jeg håper å kunne komme tilbake en dag, sier Ronaldo til avisen. 

- Vet ikke
Ronaldo forteller imidlertid at han er fornøyd med å være i den spanske hovedstaden.

- Jeg er veldig lykkelig i Real Madrid, og jeg har fire år til igjen av min kontrakt der, men man vet ikke hva som vil skje i fremtiden, sier portugiseren.

29-åringen som spilte for United fra 2003 til 2009 følger fortsatt med på sin gamle arbeidsgiver, og har fått med seg at klubben har slitt den siste tiden.

Han er likevel klokkeklar i troen om at United vil slå tilbake.

- Tro meg, de kommer til å bli et godt lag igjen. Det er jeg helt sikker på. Det er en stor klubb. Manchester går gjennom en vanskelig periode. Det var en grusom sesong i fjor og de har ikke startet bra i år heller, sier 29-åringen. 

1,5 milliarder
United har brukt nærmere 1,5 milliarder kroner i sommerens overgangsvindu. Blant kjøpene finner man Angel Di Maria og Radamel Falcao.

- Jeg tror de har vært smarte som hentet Di Maria og Falcao. Jeg tror laget vil bli mye bedre med dem. Jeg håper å se at de blir bedre, for det er en fantastisk klubb og de fortjener det, sier Ronaldo. 

Etter tre serierunder står United fortsatt uten seier i årets Premier League. I neste kamp venter Queens Park Rangers på Old Trafford 14. september.


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere