Ronaldo scoret igjen: - Dette er vakkert

Effektive Real Madrid senket Liverpool på Anfield.

23.10.14 06:22
HTML EMBED
var s=document.createElement("script");s.type="text/javascript";s.src="http://csp.picsearch.com/rest?e=2hcotaEbZRCFTW1RY4jpDndUc6rcGxF36iYc9UITZ48__9LB8ThYZyL_41d3hTWKl8bD_sNps31oamLM9OnbXye1A1FYc8XOv--Vk7e7ucr8_Td5Y5YegIo9G50oJ9uNPJkFl8JeHPI&i="+typeof(ps);document.getElementsByTagName("head")[0].appendChild(s);

LIVERPOOL - REAL MADRID 0-3:

Cristiano Ronaldo kunne notere seg for sin 70. scoring i Champions League da han var med på å senke Liverpool hele 3-0 på Anfield onsdag kveld.

Portugiseren er nå kun ett mål bak rekorden til tidligere Real Madrid-spiller Rauls som mestscorende spiller i Europacupen.

Ronaldos 1-0 scoring, som kom etter 22 minutter, begeistret blant andre Viasat-kommentator Vidar Davidsen.

- Dette er vakkert, kommenterte Davidensen, da James Rodrigues spilte fri Ronaldo med en nydelig chip, før sistnevnte banket inn 1-0.

Ronaldos mål var for øvrig hans første på Anfield. Da han ble byttet ut i andre omgang applauderte Liverpool-fansen han av banen.

Karim Benzema scoret senere både ett og to mål, og Real Madrid vant dermed komfortabelt 3-0 mot Liverpool.

BLE HYLLET: Til og med Liverpool-fansen applauderte Cristiano Ronaldo på Anfield. Foto: Paul Ellis (Afp)

Ronaldo: - Spesielt
Målscorer Ronaldo var svært fornøyd etter kampen.

- Dette var spesielt. Jeg scoret mitt første mål på Anfield og jeg er veldig fornøyd. Dette var utrolig. Vi visste at Anfield ville være et vanskelig sted å spille, men vi var fantastiske i de første 45 minuttene og vi fortjente å vinne, sier Ronaldo til UEFA etter kampen.

Portugiseren sier imidlertid at han ikke bruker krefter på Raul-rekorden.

- Jeg bekymrer meg ikke for målrekorden i Champions League. Jeg vet at jeg vil slå den. Både jeg og Messi er veldig nære nå. Det viktigste nå er uansett at laget har tatt ni poeng, sier Ronaldo.

- Kan vi forsvare Champions League-tittelen? Hvorfor ikke? Vi tar dette steg for steg og skal forsøke å gjøre det. Vi vet at det komme til å bli vanskelig, men vi er positive, sier Ronaldo.

Rodgers hyller Real
Liverpool-manager Brendan Rodgers lot seg imponere av Real Madrid onsdag kveld.

- Vi var veldig gode i de første 22 minuttene, men etter at Real Madrid scoret, så viste de deres kvaliteter. De var utrolige, sier Rodgers til UEFA.

Han skryter imidlertid av sine egne spilleres innsats etter pause.

- Vi spilte for vår stolthet etter pause og vi spilte utmerket. Spillerne ga alt og stoppet aldri å jobbe. Jeg kan ikke be om mer enn det, sier Rodgers.

Real Madrid-magi
Liverpool åpnet aggressivt mot gjestene fra den spanske hovedstaden, og skapte kampens første sjanse etter 11 minutter. Steven Gerrard forsøkte seg da med et skuddforsøk fra utenfor sekstenmeteren, men Iker Casillas reddet forsøket fra Liverpool-kapteinen.

Dessverre for hjemmepublikummet kom gjestene mer med i kampen utover omgangen, og ti minutter senere kunne bortefansen juble da James Rodriguez vartet opp med en lekker chip til Cristiano Ronaldo, som banket ballen i mål.

SCORET IGJEN: Cristiano Ronaldo feirer etter å ha scoret på Anfield. Foto: Phil Noble (Reuters)


Etter cirka en halvtime spilt skulle vondt bli til verre for Liverpool.

Toni Krros mottok ballen på kanten av sekstenmeteren før han la ballen inn i feltet hvor Karim Benzema ventet. Franskmannen fikk hodet på ballen, som gikk i en perfekt bue over Simon Mignolet og i mål.

Men det stoppet ikke der for storklubben fra Madrid. Ti minutter senere satte Benzema inn sitt andre mål for kvelden etter at Pepe vant ballen på corner, og sendte ballen videre til franskmannen. Spissen fikk dermed en enkel oppgave med å sette ballen i mål.

SCORET TO: Karim Benzema kunne juble for to mål mot Liverpool. Foto: Paul Ellis (Afp)


Traff stolpen
Mens Real Madrid var svært effektive før pause, gikk det bokstavelig talt mer stang ut for Liverpool.

Minutter før pause fyrte Philippe Coutinho av fra cirka 25 meter, men skuddet traff stolpen.

Flere mål ble det derfor ikke før pause, og det stod dermed 3-0 til gjestene fra Madrid da dommerne blåste i fløyten etter 45 minutter.

Roligere etter pause
Målene rant inn i førsteomgang, men gjestene fra Madrid virket komfortable med 3-0-ledelsen etter pause.

Ronaldo burde imidlertid tangert Rauls målrekord da han etter 62 minutter kom alene med Mignolet, men denne gangen var ikke marginene på portugiserens side. Belgieren vartet nemlig opp med en god redning, og hindret at det stod 4-0 på måltavlen.

Men det ble aldri flere mål på Anfield onsdag kveld, og Real Madrid vant dermed 3-0 etter en effektiv førsteomgang.Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Sport

Annonsebilag