RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Rooney: - Jeg vil bli manager i Everton


FREMTIDIG MANAGER? Wayne Rooney innrømmer at han drømmer om å bli manager i Everton etter at proffkarrieren er over. 
FREMTIDIG MANAGER? Wayne Rooney innrømmer at han drømmer om å bli manager i Everton etter at proffkarrieren er over.  Foto: Andrew Yates (Reuters)
Sist oppdatert:
Det innrømmer han i et eksklusivt intervju med Jamie Carragher.

Det kommer til et punkt i alle fotballspilleres karrierer der man skjønner at man snart ikke har flere kamper igjen på toppnivå. Så hva skal man foreta seg etter å ha lagt skoene på hylla? Det har Wayne Rooney tenkt nøye over. 

I intervjuet med tidligere Liverpool-spiller, Jamie Carragher, er det tydelig at Rooney heller ville snakke om sine fremtidsplaner, enn tidligere prestasjoner. 

- Det jeg har mest lyst til å prøve meg på er som managerrolle, sa Rooney ifølge The Telegraph.    

Begynner å trene neste sesong

- Jeg vil bli i Everton etter proffkarrieren, gjerne i en trenerrolle og forhåpentligvis som manager en vakker dag. Det er noe jeg virkelig har lyst til å gjøre, å være være involvert i klubben. Hvis det ikke lar seg gjøre må jeg se meg om etter andre muligheter. Jeg er klar på at jeg vil bli manager, uttalte Rooney ifølge The Telegraph, før han fortsatte; 

- Neste sesong vil jeg jobbe i trenerrollen med Evertons Gutter 14 år. Det vil føles godt å ha alle trenermerkene når jeg er ferdig med å spille fotball, slik at jeg kan sette igang som trener med engang, forklarte Rooney til Carragher i intervjuet.       

Carragher skal ha påpekt at Liverpool-legenden, Steven Gerrard, har begynt den lange veien mot en managerrolle. Videre undret Carragher om Rooney kunne se for seg å konkurrere mot Gerrard, som managere i fremtiden, hvor Rooney skal ha svart lattermildt. 

- Ha ha, det håper jeg virkelig, sa Rooney ifølge The Telegraph.  

- Prioriterer å spille fotball

Rooney konstaterer i intervjuet at akkurat nå er hovedfokuset hans å spille fotball, ikke trene.  

- Selvfølgelig er hovedprioriteten min å gjøre det så godt som mulig som fotballspiller de neste årene, bekreftet Rooney til The Telegraph.  

32-åringen er Evertons foreløpige toppscorer denne sesongen med ti mål og kan fort være å se i «The Toffees» startoppstilling mot Crystal Palace, lørdag. 

Fullførte mål i Everton

Wayne Rooney returnerte til Everton i fjor sommer, etter mange fantastiske år i Manchester United. Det var en ting Rooney ikke hadde fått gjort i Everton-drakta før han ankom Old Trafford, som han hadde drømt om å gjøre hele livet. 

- Jeg angret alltid på at jeg ikke fikk scoret mot Liverpool før jeg forlot Everton, til fordel for Manchester United. Jeg scoret mot dem som United-spiller, men det var ikke helt det samme. Derfor var det en fantastisk følelse å score mot dem denne sesongen, fortalte Rooney.       

Rooney scoret mot Liverpool på straffe i 1-1 kampen på Anfield, 10. desember. 

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere