RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Rooney: - Spiller der manageren vil ha meg

INTRUKSJONER: Wayne Rooney tar gledelig imot instruksjoner fra manager Louis van Gaal.
INTRUKSJONER: Wayne Rooney tar gledelig imot instruksjoner fra manager Louis van Gaal. Foto: Mike Egerton (Pa Photos)
Wayne Rooney er klar for å spille i alle posisjoner.

Midtspiss eller midtbane? Det er spørsmålet for Manchester Uniteds Wayne Rooney.

Sist helg scoret han begge målene som angriper da Sunderland ble slått 2-0. Mot Newcastle onsdag kan han fort bli flyttet ned på midtbanen igjen.

29-åringen har scoret elleve mål i serien denne sesongen. Det er ett mer enn kollega Robin van Persie.

- Alle vet at jeg har spilt mest på midtbanen denne sesongen, og det viser seg at jeg scorer fra den posisjonen også. Det bekymrer meg ikke i det hele tatt, sier Rooney.

Glad

Landslagsspissen sier at han likevel var glad for at han spille helt framme mot Sunderland.

- Jeg var fornøyd med at han ga meg sjansen i angrepet, og at jeg bidro med to scoringer. Det viktigste var uansett at vi slo tilbake etter det som skjedde sist uke, sier Rooney.

- Det er opp til manageren å bestemme hvor jeg skal spille. Det er hans avgjørelse, og den respekterer jeg. Jeg har stort sett spilt i angrepet gjennom hele karrieren, og jeg er klar til å spille der mot Newcastle også om det er det han vil.

Viktige uker

For Manchester United er det viktige kamper som følger de kommende ukene. Kommende mandag er det kvartfinale i FA-cupen mot Arsenal hjemme på Old Trafford, og etter det venter Tottenham og Liverpool i serien.

Både United, Arsenal, Tottenham og Liverpool kjemper en hard kamp for å komme inn blant de fire beste i ligaen. Det gir rett til mesterligaspill.

- Newcastle blir den første utfordreren i de tre neste tøffe ukene for oss. Vi har gjort det greit i store kamper denne sesongen, men vi kan gjøre det enda bedre. Det er akkurat slike kamper du ønsker å bli involvert i, sier Rooney. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere