RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

UTBRENT: Wayne Rooney er ikke i den formen han forventes å være i.
UTBRENT: Wayne Rooney er ikke i den formen han forventes å være i. Foto: Rui Vieira (Ap)

Rooney kritiseres: - Nærmer seg utbrent

Sist oppdatert:
Louis van Gaal har likevel full tiltro til sin kaptein.

Wayne Rooney har ikke scoret på åtte kamper for Manchester United. I lagets siste kamp mot Aston Villa virket angriperen tung, og fikk til svært lite.

Spaltist og sportssjef i britiske Daily Mail, Martin Samuel, mener United-angriperen er i ferd med å bli utbrent. Han påstår at han aldri har sett Rooney så svak som han har vært den siste tiden for de røde.

- Wayne Rooney er i ferd med å bli utbrent. Jeg har aldri sett han så lite involvert som han er nå for tiden. Mot Aston Villa hadde han kun én touch innenfor motstanderens 16-meter. Ingen avslutninger, ingen sjanser, ingen innflytelse - helt seriøst, skriver Samuel.

Også tidligere har Manchester United-spissen gått flere kamper på rad uten å score. Forskjellen fra da til nå, er at han da gjerne har spilt bak en toppspiss som har scoret mål. Nå er Rooney alene som spiss for Louis van Gaals lag, og da forventes det at målene skal renne inn.

- Har ikke problemer
En som ikke er like kritisk, er Luois van Gaal selv. United-manageren hevder klubben ikke har noen problemer på spissplass.

SPALTIST: Martin Samuel er kritisk til Wayne Rooney.

- Jeg har stor tro på spillerne mine. Vi har ikke problemer på spissplass. Utenom Rooney, har vi også Adnan Januzaj, som spilte spiss i USA, Javier Hernandez og James Wilson. Jeg tror ikke vi mangler noe på spissplassen, sa van Gaal i forbindelse med pressekonferransen i forkant av tirsdagens mesterligakvalifisering mot Club Brugge.

God start
Manchester United har åpnet sesongen på best mulig måte, om man ser på poengene. Litt rufsete spill har likevel før til to 1-0-seierer, og man står med seks poeng etter to kamper.

Tirsdag spiller laget kvalifiseringskamp til Champions League mot Club Brugge på Old Trafford, før de til helgen tar imot Newcastle til kamp om nye Premier League-poeng.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere