Gå til sidens hovedinnhold

Rooney må trolig stå skolerett foran Koeman

Wayne Rooney kalles inn på teppet hos Everton-manager Ronald Koeman mandag etter fredagens fest-stunt.

Veteranen ble tatt for fyllekjøring ved totiden på natten. I ettertid er hele drikke-seansen – den skal ha vart i vel ni timer – brettet ut i britiske tabloidaviser.

Flørtet og klådde

Rooneys kone, den gravide Coleen, har grunn til å være sint. Ektemann Wayne skal ha flørtet friskt og vært klåfingret mot en 29 år gammel kvinne på en nattklubb

Politiet stoppet ham så da han kjørte Laura Simpson hjem. Ifølge Simpson skal Coleen ha ringt henne opp og krevd å få vite detaljene rundt hva som skjedde.

Slutt

Det er The Sun som skriver dette. Ifølge The Mirror skal Coleen ha skreket til Rooney: «Hvordan kunne du gjøre dette mot meg som er gravid?»

Paret har tre barn sammen.

Mandag samles Everton-spillere som ikke er på landslagsoppdrag. Rooney er blant disse, og det er ventet at Koeman gir ham en skikkelig overhaling.

Da Everton hentet Rooney fra Manchester United i sommer, skal Koeman har hatt en lang prat med stjernen. Et av de viktigste temaene var at alkohol-skandaler ikke ville tolereres.

Denne ukas fest-blemme er ikke Rooneys første i karrieren. Han ilegges trolig en bot på 2,3 millioner kroner av Everton.

(©NTB)

Les også

Daily Mirror: Rooney bøtelegges 3,2 millioner kroner

Har du sett denne?

Kommentarer til denne saken