RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Rooney spiller for Everton i testimonial

SKAL SPILLE FOR EVERTON: Wayne Ronney blir igjen å se i Everton-trøya når han skal spille i i Duncan Fergusons testimonial.
SKAL SPILLE FOR EVERTON: Wayne Ronney blir igjen å se i Everton-trøya når han skal spille i i Duncan Fergusons testimonial. Foto: Matthew Peters (Getty Images)
Wayne Rooney skal spille for Everton mot Villarreal i Duncan Fergusons testimonial 2. august.

Manchester United-spissen vil gjøre en gjesteopptreden i barndomsklubben. 29-åringen debuterte i Premier League for Everton som 16-åring og scoret også hans første mål på øverste nivå i klubben. Ferguson skal ha vært en av hans store helter, skriver klubben på sin hjemmeside.

– Min store kamerat Duncan Ferguson har annonsert sin testimonialkamp og spurt meg om å være med. Jeg er glad for å si at jeg vil dukke opp for å støtte en av mine fotballhelter. Som en ung spiller i klubben var han en viktig inspirasjon for meg og da jeg slo igjennom på førstelaget hjalp han meg og så etter meg, skriver Rooney på sin Facebook-side.

Ferguson spilte i Everton fra 1994 til 1998 og fra 2000 til 2006, før han la opp. Først i august får han sin avskjedskamp. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere