RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Sakho reddet West Ham mot League One-lag

AVGJORDE: Diafra Sakho avgjorde for West Ham.
AVGJORDE: Diafra Sakho avgjorde for West Ham. Foto: Geoff Caddick (Afp)
Sist oppdatert:
Stanget inn vinnermålet like før slutt.

BRISTOL CITY - WEST HAM 0-1:

Lørdag smalt det cupbombe etter cupbombe i FA-cupen. Bare tre Premier League-lag var klare for den femte runden før West Ham skulle forsøke å ta seg videre mot Bristol City.

Bristol City, fra League One, holdt lenge følge med gjestene fra Premier League, men etter 81 minutter måtte de gi tapt. Diaffra Sakho headet et Andy Carroll-innlegg i mål, og sendte dermed West Ham til femte runde i sesongens FA-cup.

- Viktig seier
West Hams manager, Sam Allardyce, synes mulighetene er store til å komme langt i årets FA-cup, etter at flere storlag røyk ut lørdag. Derfor synes han søndagens seier var ekstra viktig.

- Når man tenker på hva som har skjedd denne helgen, var dette en et stort resultat for oss, fortalte West Ham-sjefen til BBC etter kampen.

Bristol City ligger på andreplass i League One, og hadde vunnet sine fire siste kamper, da de tok imot West Ham. Allardyce mente det var godt synlig at hjemmelaget hadde stor selvtillit.

- Jeg visste det ville bli en tøff kamp, i den formen Bristol City er i. De viste hvorfor de gjør det så bra i ligaen. Det var vanskelig for oss å få til pasningspillet vårt, men alt vi trengte var én sjanse i dag, og den tok vi vare på. Det var en veldig viktig seier for oss, sa Allardyce.

Redning på strek
Det så likevel ikke alltid like lyst ut for Carroll og co. Carroll hadde nemlig tidligere i kampen behøvd å redde på streken etter en kjempesjanse for hjemmelaget. Bristol City var også nær ved å utligne til 1-1 fem minutter før slutt, men headingen til Matt Smith snek seg utenfor.

League One-motstanden maktet likevel aldri å sette ballen i mål, og West Ham ble Premier League-lag nummer fire som er videre i FA-cupen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere