RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Sarri fortviler etter uventet tap mot Wolverhampton


SKUFFET: Chelsea-manager Maurizio Sarri var ikke fornøyd med at hans lag ga bort ledelsen mot Wolverhampton.
SKUFFET: Chelsea-manager Maurizio Sarri var ikke fornøyd med at hans lag ga bort ledelsen mot Wolverhampton. Foto: Mike Egerton (Pa Photos / NTB scanpix)
Sist oppdatert:
Italieneren var svært skuffet over at hans lag mistet ledelsen og til slutt tapte mot Wolverhampton.

Chelsea tok oppskriftsmessig ledelsen ved Ruben Loftus-Cheek onsdag, men Wolverhampton slo tilbake og tok med seg alle tre poengene etter å ha snudd kampen etter pause. 

Det får Chelsea-manager Sarri til å fortvile.

- Jeg er veldig bekymret. Ikke for resultatet, men fordi vi ikke kom med en reaksjon etter Wolverhamptons første mål, sa han ifølge Daily Mail.

Scoringer fra  Raúl Jimenez og Diogo Jota gjorde at Wolves tok med seg alle poengene hjem fra Molineux Stadium, mens Chelsea falt til fjerdeplass etter at byrival Tottenham gjorde jobben mot Southampton.

City venter

- Vi hadde fire eller fem muligheter til å score flere mål på 1-0, men vi misbrukte dem. Og så tapte vi alt. Jeg tror ikke det handler om endringene vi gjorde, det handler om mentaliteten vår, sa Sarri etter å ha gjort fem endringer på laget fra helgens seier mot Fulham.

Les også: Torsdagens Premier League-rykter 

Den tidligere Napoli-treneren har imponert i sin første sesong som Chelsea-manager, men nå starter jobben med å forberede laget på helgens storkamp.

Lørdag venter nemlig serieleder Manchester City på Stamford Bridge.

- De er i en annen kategori for oss. Vår kamp handler om topp fire, og resultatet (mot Wolverhampton) er veldig vanskelig for oss når man tenker på topp fire, uttalte Sarri.

Onsdagens tap var det andre denne sesongen for Chelsea som har 31 poeng etter 15 serierunder. Lagets kanskje viktigste spiller er Eden Hazard, men belgieren har lenge flørtet med en overgang til Real Madrid.

Har tilbudt Hazard ny kontrakt

Tirsdag kunne Sarri avsløre at Chelsea har tilbudt Hazard en ny kontrakt, og at det nå kun er opp til 27-åringen om han ønsker å bli i klubben.

- Jeg ønsker selvfølgelig å ha Eden her, men jeg ønsker ham kun om han vil være her, sa han ifølge Sky Sports.

Den britiske storkanalen skriver at London-klubben har gitt Hazard tilbud om å bli klubbens best betalte spiller, og det har blitt rapportert at belgieren er tilbudt en kontrakt hvor han vil tjene 300.000 pund i uka.

- Klubben er klar til å signere en ny kontrakt umiddelbart, men det er opp til ham om han ønsker en kontraktsforlengning, gjentok Sarri.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere