RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

LITE SPILLETID: Morgan Schneiderlin slet med lite spilletid for Manchester United. Det har endret seg etter overgangen til Everton.
LITE SPILLETID: Morgan Schneiderlin slet med lite spilletid for Manchester United. Det har endret seg etter overgangen til Everton. Foto: Simon Bellis (Pa Photos)

Schneiderlin om Manchester United-tiden: - Jeg mistet gleden ved å spille fotball

Sist oppdatert:
Den ferske Everton-spilleren scoret sitt første seriemål for sin nye klubb i helga.

Morgan Schneiderlin fikk det aldri til å fungere på fotballbanen under José Mourinhos ledelse. Franskmannen slet med lite spilletid i Manchester United, og i januar ble han solgt til Everton for 20 millioner pund, eller omtrent 210 millioner kroner.

Les også: Chelsea-sjefen slaktet United-taktikken

I et intervju med Daily Mail åpner han opp om den frustrerende tiden i Manchester United.

- Jeg mistet litt av gleden ved å spille fotball. Når du ikke spiller, så spiller du ikke med frihet. Da er alt veldig vanskelig, sier Schneiderlin til Daily Mail.

Etter overgangen til Everton, har det blitt både selvtillit og spilletid på Schneiderlin. Mot West Bromwich ble det også scoring på franskmannen da han satte inn Evertons andre mål i 3-0-seieren.

SCORET: Morgan Schneiderlin scoret sitt første Premier League-mål for Everton da West Brom ble slått 3-0.

Schneiderlin roser manager Ronald Koeman for behandlingen han har fått etter overgangen.

- Her kjenner manageren meg mye bedre. Han har vist tillit til meg tidligere, og han gjør det på nytt nå. Det er en glede å jobbe med han hver eneste dag, sier franskmannen og sikter til tiden han og Koeman var i Southampton.

- Jeg er veldig glad for å finne tilbake til gleden ved å spille fotball igjen, og forhåpentligvis fortsetter det, sier han videre.

Everton og Schneiderlin ligger i skrivende stund på 7.-plass i Premier League, på plassen bak nettopp Manchester United. Everton har dog spilt to kamper mer enn Schneiderlins forrige klubb.

I neste seriekamp venter «norske» Hull med nordmennene Omar Elabdellaoui, Markus Henriksen og Adama Diomande for Everton.

Se video: Depay med vanvittig langskudd for Lyon:

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere