RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Scholes slakter Chelseas oppførsel: - De har gjort det hele sesongen

VIST UT: Chelsea-spillerne svermet seg rundt dommeren for å påvirke ham til å sende Zlatan Ibrahimovic i dusjen.
VIST UT: Chelsea-spillerne svermet seg rundt dommeren for å påvirke ham til å sende Zlatan Ibrahimovic i dusjen. Foto: Andrew Matthews (Pa Photos / NTB scanpix)
Sist oppdatert:

Flere episoder under onsdagens Champions League-kamp mellom Chelsea og Paris Saint-Germain har blitt heftig diskutert.

Dommeren var mye i fokus på grunn av mange merkelige avgjørelser, som for eksempel å sende Zlatan Ibrahimovic i dusjen allerede før halvtimen var spilt.

Også Chelsea-spillernes oppførsel under den samme hendelsen har folk reagert på, og Zlatan uttalte at å spille mot Chelsea var som å ha «11 babyer rundt seg».

Nå kaster Manchester United-legende Paul Scholes seg inn i ordkrigen.

Svermet seg rundt
I sin spalte i Independent reflekterer han over Jose Mourinhos'  spillere oppførsel.

KRITIKK: Paul Scholes kritiserer Chelsea-spillernes oppførsel.

- Når det gjelder onsdagens kamp, så trenger jeg knapt å si at det ikke var et rødt kort til Ibrahimovic. Jeg så at han selv visste han ville få det røde kortet da han så opp og så alle Chelsea-spillerne sverme rundt dommeren, og ba ham komme med det røde kortet, skriver Scholes.

Og den gamle midtbaneeleganten stopper ikke der.

- Chelsea har gjort det samme hele sesongen. Hvis det ikke er spillerne som forsøker å påvirke dommeren, så er det Mourinho som gjør det fra sidelinjen, fortsetter Scholes.

LES OGSÅ: - Rooney viser dommerne for lite respekt.

Slakter taktikken
Scholes har nok fått med seg kritikken Mourinho har fått for tilnærmingen inn mot bortekamper i turneringen, hvor portugiseren har fått kritikk for å spille for defensivt.

- Jose Mourinho sa før det første oppgjøret (Mellom Chelsea og PSG) at Chelsea-laget allerede må bli beregnet som et «fantastisk lag». Det var et utsagn som slo meg som prematurt, for å være ærlig.

- Fantastiske lag skaper ikke kun én målsjanse under bortekampene i Europa, noe Chelsea gjorde i Paris. Og fantastiske lag taper heller ikke hjemmekamper hvor de spiller mot ti mann, noe Chelsea gjorde på onsdag, skriver Scholes.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere