*Nettavisen* Sport.

Se Chelseas lekestue mot Schalke

José Mourinhos menn feide Schalke av banen.

26.11.14 07:22
HTML EMBED
var s=document.createElement("script");s.type="text/javascript";s.src="http://csp.picsearch.com/rest?e=5ZUbGRvGRVo9r8ZtIXLmvF3GFhfxb47DLFnV4QwAL72Y7qsesmWxUKRtELHtixAQwzh26YSBAfE53DDsoIDRQNwkATBYRfOJE3zQgJc7Ro6Ph19wk53wJwDolF2yhjxYLLhWvVQuxi0&i="+typeof(ps);document.getElementsByTagName("head")[0].appendChild(s);

SCHALKE 04 - CHELSEA 0-5:

Chelsea er videre til åttedelsfinalen i Champions League, etter at Schalke 04 ble knust 5-0 i Tyskland tirsdag kveld.

Willian scoret to av gjestenes mål, mens John Terry, Ramires og Didier Drogba scoret ett mål hver.

Mourinho: - Fantastisk
José Mourinho var selvsagt strålende fornøyd med lagets innsats.

- Laget spilte en fantastisk kamp og fremstår modent og selvsikkert. Å vinne 5-0 borte i Champions League er ikke normalt. Å vinne 5-0 er enda mer unormalt. Det var en komplett prestasjon. Det var veldig imponerende, sa Mourinho ifølge BBC.

Portugiseren er imidlertid klar på at laget må være på tå hev selv om det ser ut til å gå på skinner for tiden.

- Vi har et veldig godt lag, men selvfølgelig kan vi tape, og det dårlige resultatet bare venter på oss. Realiteten for øyeblikket er likevel at vi spiller veldig godt, sa Mourinho.

Scoringsshow
Chelseas festkveld startet med at Cesc Fabregas noterte seg for nok en målgivende pasning, da spanjolen fant hodet til John Terry på en corner i åpningsminuttene. Chelsea-kapteinen stanget ballen i hjørnet bak en utspilt Ralf Fährmann.

Maxim Choupo-Moting traff tverrliggeren via en Chelsea-spiller i motsatt ende før gjestene var på farten igjen. Et pent angrep endte til slutt med at Willian fikk ballen og banket inn 2-0 fra skrått hold.

Hvis kampen ikke var avgjort på det tidspunktet, sørget et selvmål like før pause for at spenningen var borte før den andreomgangen. Jan Kirchoff og Felipe Santana gikk opp i samme duell, noe som førte til at førstnevnte headet ballen i eget mål.

Dermed kunne José Mourinho ta med sine menn inn i garderoben, med en komfortabel 3-0-ledelse.

Klikk på bildet for å forstørre.

ENKELT: Willian, Ramires og Didier Droba tegnet seg alle på scoringslisten for Chelsea mot Schalke 04. Foto: Tobias Schwarz (Afp)


Lekestue
Da det så ut som gjestene var fornøyd med tre scoringer, satte laget inn nådestøtet i kampens siste kvarter. En uselvisk Willian, som kunne avsluttet selv, spilte ballen til Didier Droba, som sørget for Chelseas fjerde.

Ivorianeren tok på seg servitørrollen minutter senere da han mottok ballen fra Eden Hazard. Drogba lobbet ballen over keeper, til Ramires, som satte inn 5-0.

Dermed ble det et marerittgjensyn med sin tidligere klubb for Schalke-trener Roberto Di Matteo, som ikke kunne gjøre annet enn å resignere på sidelinjen.

Italieneren ledet Chelsea til Champions League-triumf i 2012.

Sporting Lisboa, som slo Maribor 3-1 tirsdag, og Schalke kjemper nå om andreplassen i Gruppe G.

Se høydepunktene fra Sportings kamp mot Maribor her:

HTML EMBED
var s=document.createElement("script");s.type="text/javascript";s.src="http://csp.picsearch.com/rest?e=csN5IFsV9tVF3dbmcWMZxIUioDr1dAOz8RNcj8d8oe59i7gH6r2djbYauvznLQeMu2ShDZuZ-jK55qr9DsC9chlyMCFiITT4JgvT11tyoxWZ2Cs0xaNXN_d1eJRGinp73qVavRDbgTc&i="+typeof(ps);document.getElementsByTagName("head")[0].appendChild(s);Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.