*Nettavisen* Sport.

Se Sergio Agüero senke Bayern

Argentineren reddet Manchester City.

26.11.14 07:23
HTML EMBED
var s=document.createElement("script");s.type="text/javascript";s.src="http://csp.picsearch.com/rest?e=i9hPINBeo31lNVha__JhDDVMLvlYYO8d6OXcw1sKvC7MhNyhEUnd10jOQY5u3J7OyApMKCZF4NWSjZnDewCwp6LFPtxV-hmilaIOXpPnHLAbKCyYZb_x49k3PtnfjUmb_UIcTq-oKmk&i="+typeof(ps);document.getElementsByTagName("head")[0].appendChild(s);

MANCHESTER CITY - BAYERN MÜNCHEN 3-2:

Manchester City fikk en håndsrekking fra Moskva da CSKA utlignet i siste minutt mot Roma tidligere tirsdag. Premier League-laget var dermed ikke avhengig av tre poeng i møtet med Bayern.

City fikk en bra start på kampen da Sergio Aguero ga hjemmelaget ledelsen på straffespark. Mehdi Benatia ble utvist i samme situasjon, men selv ikke mot ti mann klarte City å holde unna i førsteomgang.

Scoringer fra Xabi Alonso og Robert Lewandowski sørget for at Bayern snudde kampen og så ut til å få med seg tre poeng. I sluttminutene ga imidlertid Xabi Alonso bort ballen, slik at Sergio Aguero kunne utligne til 2-2.

På overtid var samme Aguero på plass og satte inn seiersmålet til enorm jubel fra Citys fans og spillere.

Klikk på bildet for å forstørre.

SNUDDE: Robert Lewandowski scoret Bayerns andre mål mot Mancehster City. Foto: Phil Noble (Reuters)

Aguero: - Veldig glad
Argentineren var jublende glad da han snakket med pressen etter kampen.

- Jeg er ekstremt glad. Det var en svært viktig kamp for oss. Trekningen var vanskelig for oss, men vi er veldig fornøyde fordi dette er en veldig viktig seier. Nå må vi vinne neste kamp, sa Aguero, kanskje uvitende om at City mest sannsynlig klarer seg med uavgjort i Roma.

Robert Lewandoski, som lenge så ut til å bli matchvinner for Bayern, var ikke like fornøyd.

- Vi gjorde to feil i de siste minuttene, som førte til to baklengsmål. Det er synd fordi vi gjorde en veldig god kamp med ti mann. Vi fikk ikke betalt og kanskje var vi ikke konsentrerte nok i slutten, sa Lewandowski ifølge BBC.

Rødt kort
Kampens første store sjanse var det gjestene fra Tyskland som produserte. Ballen ble vippet inn i City-feltet, og Sebastian Rode fikk avsluttet, men skudde ble blokkert før det fant veien til nettmaskene.

Midtveis i omgangen dukket det opp en situasjon som skulle vise seg å forme resten av kampen. Sergio Aguero ble spilt alene gjennom med Neuer, men ble klipt ned av Mehdi Benatia før han fikk avsluttet. Dermed pekte dommeren på straffemerket og ga marokkaneren marsjordre.

Aguero tok straffen selv. Manuel Neuer gikk riktig vei, men argentinerens skudd var så godt plassert at verdens beste keeper ikke nådde bort i hjørnet.

Bayern-trener Pep Guardiola valgte å ofre Sebastian Rode og satte inn Dante i midtforsvaret like etter ledermålet.

Bayern snudde kampen
City så positive ut i minuttene som fulgte, men når motstanderen heter Bayern München er ingenting enkelt - selv ikke å spille 11 mot 10 på hjemmebane.

Klikk på bildet for å forstørre.

STJERNE: Sergio Aguero scoret tre mål mot Bayern München. Foto: Phil Noble (Reuters)

Fem minutter før pause fikk gjestene frispark i god posisjon. Xabi Alonso gikk fram og bare rullet ballen i hjørnet bak en fullstendig feilplassert Joe Hart. Landslagskeeperen hadde plassert seg bak egen mur og kunne derfor ikke se skuddet i keeperhjørnet.

Som om ikke det var nok, var Bayern frampå enda en gang før pause. Jerome Boateng svingte et innlegg inn i boksen, og Robert Lewandowski headet inn 1-2.

Det så også ut til å bli sluttresultatet, helt til Xabi Alonso serverte en tversoverpasning i beina til Stevan Jovetic. Montenegrineren fikk ballen fram til Sergio Aguero, som trillet inn 2-2 vi stolpen.

Minutter senere var han på farten igjen, lurte Neuer på samme måte og trillet inn 3-2 til stor glede for City-fansen.

City klarer seg dermed etter all sannsynlighet med uavgjort borte mot Roma i siste kamp.

Se høydepunktene fra Romas kamp her:

HTML EMBED
var s=document.createElement("script");s.type="text/javascript";s.src="http://csp.picsearch.com/rest?e=MevkxBw84rLvnDWbBa_1OHfW2zgLvy2fYDsFrGVdk_qOdkLPJ9CTAd1Vsa5FPgbEmmipLXkuOaZ5DJixcXnZ41LR4qvyyMNPeyJsWDJXD2pJJXSZns3FspIhqZ1MXzx31U1fTAdaA8U&i="+typeof(ps);document.getElementsByTagName("head")[0].appendChild(s);Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.