RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Shaw «skremt» av Manchester United

SKREMMENDE: Luke Shaw sier ingen kan forstå hvor stor klubb Manchester United er, før man faktisk er i klubben.
SKREMMENDE: Luke Shaw sier ingen kan forstå hvor stor klubb Manchester United er, før man faktisk er i klubben. Foto: Justin Tallis (Afp)
Slik vurderer 19-åringen sin første United-sesong.

Manchester United bladde opp over 300 millioner kroner for Luke Shaw (19) i fjor sommer, men unggutten har fortsatt til gode å slå igjennom i United-trøya.

19-åringen har i deler av sesongen vært plaget med skader og har kun vært å se 17 ganger på banen for de rødkledde fra Manchester.

Frustrerende sesong
Det mener Shaw ikke er godt nok.

- Det har vært en frustrerende sesong på grunn av skadene jeg pådratt meg, sier Shaw i et eksklusivt intervju med Match of the Day magazine.

- Skulle jeg gitt meg selv en karakter for min første sesong, ville jeg gitt meg en «C-». Man skjønner ikke hvor store Manchester United er før man faktisk er her. Det er skremmende. Det er den største klubben som finnes, forteller 19-åringen.

Til tross for Shaws skadeproblemer, har Manchester United klart seg godt uten talentet som ble hentet fra Southampton.

United ligger for øyeblikket på tredjeplass i Premier League, og ser ut til å gå mot en plass i neste års Champions League. 

Chelsea-fan
Lørdag reiser Louis van Gaals spillere til London for å møte Chelsea. Den kampen håper Shaw å bli en del av. 19-åringen har nemlig et spesielt forhold til serielederen.

- Jeg pleide å se på Chelsea hver eneste uke. Jeg vil påstå at Stamford Bridge er mitt favorittsted å spille på bortebane. Chelsea er et av de første lagene jeg ser etter når kampprogrammet kommer ut, innrømmer 19-åringen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere