RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Shearer langer ut mot Klopp: - Det er tåpelig


MISFORNØYD: Jurgen Klopp var langt fra fornøyd med 1-1 mot rivalene Everton i søndagens kamp.
MISFORNØYD: Jurgen Klopp var langt fra fornøyd med 1-1 mot rivalene Everton i søndagens kamp. Foto: Tim Goode (Pa Photos)
Sist oppdatert:
Newcastle-legenden Alan Shearer har lite til overs for Jurgen Klopps kommentarer etter storkampen mot Everton.

Søndagens Merseyside-derby endte uavgjort og 1-1, til tross for det som til tider var et enormt press fra Liverpools side. Mohamed Salah sendte hjemmelaget i ledelsen, før Wayne Rooney utlignet for Everton fra straffemerket.

Etter kampen var Klopp tydelig misfornøyd med dommerens vurderinger da han valgte å tildele Everton et straffespark et drøyt kvarter før slutt.

Klopp havnet blant annet i krangel med en Sky Sports-journalist i debatt om det var straffespark eller ikke. Tyskeren var tydelig oppgitt da journalisten mente det var greit å dømme straffespark for duellen mellom Dejan Lovren og Dominic Calvert-Lewin.

- Da kan vi avslutte intervjuet. Jeg ønsker bare å snakke med folk som har som har litt forståelse for fotball, var noe av det Klopp sa til Sky Sports-journalisten etter kampen, skriver Daily Mail.

Langer ut mot Klopp

Klopps kommentarer fikk Newcastle-legenden Alan Shearer til å reagere. Shearer var gjest i studio hos BBC-programmet «Match of the day 2», og holdt ikke tilbake det han mente om tyskerens oppførsel.

SLÅR TILBAKE: Alan Shearer har lite til overs for Jurgen Klopps kommentarer.

- Det er tåpelig. Alle visste før kampen hvordan Everton kom til å spille. De hadde planlagt å legge seg dypt i banen og forsvare seg godt. Det var opp til Liverpool å komme seg forbi, og det klarte de ikke, sier Shearer ifølge Daily Mail.

- Vi har hørt Klopp si at det var en fryktelig avgjørelse, og det kun var ett lag som ville vinne. Vel, ta en kikk på ditt eget laguttak, fortsatte Shearer.

Klopp hadde rotert betydelig på spillerstallen, og profiler som Philippe Coutinho og Roberto Firmino startet kampen på benken i det viktige derbyoppgjøret.

- Du har utelatt en fyr som scoret hattrick i midtuka, og som spiss vet jeg at tiden for å bli satt på benken er når du ikke scorer mål. Når du scorer mål, kan du knapt vente til du kommer deg ut på banen, sier Shearer videre.

Reagerer på laguttaket

At Klopp ga dommeren skylden for uavgjortresultatet, ble ikke godt mottatt hos Shearer.

- I stedet for å starte med han som fortsatt er under opplæring i en så viktig kamp, burde du brukt de store kanonene, sier Shearer, og siktet til at nysigneringen Dominic Solanke startet kampen for Liverpool.

Shearer har rekorden for antall scoringer i Premier League med sine 260 fulltreffere.

- Så i stedet for å skylde på dommeren, skyld på deg selv, og skyld på spillerne dine for elendig forsvarsspill og at de ikke gikk opp til 2-0 da Mané var igjennom, avslutter den tidligere toppspissen.

Shearer sikter til situasjonen like etter pause der Mané hadde med seg tre lagkamerater på åpent mål, men senegaleseren valgte å ta skuddet selv, og bommet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere