RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Sherwood: - Spill bedre, ellers selger jeg dere

SETTER PRESS PÅ SPILLERNE: Tim Sherwood er ikke nådig da han kritiserer sine egne.
SETTER PRESS PÅ SPILLERNE: Tim Sherwood er ikke nådig da han kritiserer sine egne.
Tottenham-manageren med krystallklar beskjed.

Tim Sherwood vakte oppsikt da han gikk hardt ut mot sine egne spillere, etter at Tottenham fikk skikkelig juling på Stamford Bridge lørdag.

Den unge manageren uttrykte blant annet bekymring for hvordan spillerne behandler hverandre i Nord London-klubben. Selv mener han at de er for snille med hverandre.

- Spiller for fremtiden sin
Nå tar han det hele et skritt videre, og truer med å transferliste spillere som ikke presterer på et akseptabelt nivå.

- Det er mange spillere her som spiller for fremtiden sin, og jeg tror de er klare over det. Jeg skal holde et godt øye med samtlige spillere.

- Jeg vil fort finne ut hvem som må ut, og hvilke spillertyper vi trenger å hente til sommeren, sier en åpenhjertig Sherwood, ifølge Sky Sports.

Sherwood påpeker at det først og fremst er innstillingen som er problemet til de liljehvite.

- Jeg vil at spillerne her skal ønske å spille for denne klubben, og de har frem til sesongslutt med å vise at de spiller for laget, og ikke for seg selv, sier Spurs-manageren.

Ansvar overfor fansen
Han er også klokkeklar på at spillernes største ansvar er overfor fansen, som betaler i dyre dommer for å se sine helter live.

- Du ser ofte spillere som tror de er større enn klubben de spiller for. Men fansen bruker masse penger på å følge klubben i tykt og tynt, og spillerne skylder dem å gi alt når de ikler seg drakta.

Champions League-håp?
Tottenham ligger for øyeblikket på 5. plass på tabellen, fire poeng bak Manchester City på fjerdeplass. De lyseblå har imidlertid tre kamper mindre spilt enn London-klubben.

Dermed er nok Tottenhams store håp å slå Arsenal førstkommende søndag. Da vil de være kun tre poeng bak naborivalen, og tross i at Arsenal har en kamp mindre spilt, vil nok det tenne Champions League-håpet på White Hart Lane.


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere