RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
MARGINER IMOT: Cesc Fábregas og Chelsea hadde nok av anledninger til å skaffe t vinnermål, uten å lykkes.
MARGINER IMOT: Cesc Fábregas og Chelsea hadde nok av anledninger til å skaffe t vinnermål, uten å lykkes. Foto: Tony O'Brien (Reuters / NTB scanpix)

Sjansekanonade da Chelsea tapte poeng

Sist oppdatert:
- Hvordan dette endte 1-1 må gudene vite, for det vet ikke jeg.

CHELSEA - SOUTHAMPTON 1-1:

Chelsea hadde en rad med muligheter til å avgjøre søndagens hjemmekamp mot Southampton, men klarte ikke sikre seg alle poengene.

På overtid fikk blåtrøyene en vanvittig trippelsjanse. Forsøkene fra Loïc Rémy og John Terry ble blokkert av oppofrende Southampton-spillere, før Terry feide sjanse nummer tre utenfor målet.

- Hvordan dette endte 1-1 må gudene vite, for det vet ikke jeg. Men det var et par målvakter som stod i veien både med vilje og «uvilje», kommenterte TV 2s Jan-Henrik Børslid umiddelbart etter kampslutt.

Fraser Forster leverte også flere klasserdninger i avslutningen, og bortelaget skal kanskje være mest fornøyd med at det endte uavgjort.  

- De la virkelig press på oss i andre omgang. Vi visste at vi ble nødt til å forsvare oss etter pausen. Det er stort å ta et poeng her, konkluderte Forster ifølge BBC.

Tidlig baklengsmål

Southampton har slitt med å følge opp den sterke sesongstarten etter jul, og sto med bare to seirer på de siste seks ligakampene før besøket på Stamford Bridge.

Tidlig i bortekampen mot ligaleder Chelsea ble også gutta fra sørkysten satt under press.

De første Chelsea-mulighetene endte uten tellende resultat. Men da Branislav Ivanovic fant Diego Costa med et innlegg fra høyre etter elleve minutter ble det nettsus.

Spissen fikk uten press styre inn 1-0 med panna. Det tok likevel bare få minutter før lagene var like langt.

Sadio Mané fikk helt korrekt straffe da Nemanja Matic taklet ham først, og senere traff ballen innenfor vertenes 16-meter.

Dusan Tadics straffe var ikke overbevisende, men den gikk i mål via beina til Thibaut Courtois.

Underholdende

Andreomgangen ble en meget severdig affære med store sjanser begge veier.

Men takket være godt keeperspill og en god porsjon tilfeldigheter, ble det likevel ikke flere mål.

Med poengdeling økte Chelsea forspranget på toppen av tabellen til seks poeng. José Mourinhos menn har dessuten en kamp mindre spilt enn Manchester City på plassen bak.

Southampton er oppe i 50 poeng, men kan tape ytterliger terreng til lagene rundt dem på tabellen før ligarunden er ferdigspilt.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere