RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Sjelden dobbel sendte Villa videre

AVGJORDE: Aston Villas Scott Sinclair kunne juble etter at han sikret avansement i FA-cupen.
AVGJORDE: Aston Villas Scott Sinclair kunne juble etter at han sikret avansement i FA-cupen. Foto: Darren Staples (Reuters)
Sist oppdatert:
Birmingham-laget er klare for FA-cupens kvartfinale.

Aston Villa viste at Tim Sherwood har mye å rette på for å redde klubbens plass i Premier League, men laget er i det minste videre i FA-cupen etter 2-1-seier over Leicester.

Villa scoret to mål i samme kamp for bare fjerde gang i alle turneringer denne sesongen. Birmingham-laget er med det klar for FA-cupens kvartfinale.

Det er uansett en bonus for Sherwood. Alt som teller er å sikre Aston Villas videre spill i Premier League. Med 13 kamper å spille er laget nummer 18 i serien, og nedrykk til mesterskapsserien truer den tradisjonsrike klubben.

Leandro Bacuna ga Villa ledelsen mot Leicester etter 68 minutter. Det var en glimrende scoring der Bacuna trakk inn og skrudde ballen i lengste hjørne, men Danny Simpsons backspill var under enhver kritikk.

Publikumet på Villa Park hadde vært vitne til en forferdelig førsteomgang av sitt lag, og Sherwood, som satt på tribunen, har en stor jobb for å få mannskapet til å fungere sammen.

Etter pause hadde de riktignok tatt seg sammen kraftig, og i de siste 45 minuttene var det et nytt lag.

Bacunas mål satte fart i spillerne, men de måtte vente til det 89. minutt før det kom en ny scoring. Innlånte Scott Sinclair fikk ballen i mål etter en stygg tabbe av Leicester-keeper Mark Schwarzer.

På overtid ga Andrej Kramaric bortelaget håp med en god heading i hjørnet, men nærmere kom ikke Leicester. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere