RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Skal ha både Depay og Bale på ønskelisten

VIL HANDLE: United-manager Louis van Gaal skal ha store planer for sommeren.
VIL HANDLE: United-manager Louis van Gaal skal ha store planer for sommeren. Foto: Martin Rickett (Pa Photos)
Mener Manchester United kan komme til å bruke 150 millioner pund i sommer.

Manchester United skal ha store planer om å forsterke laget ytterligere til sommeren.

Lokalavisen Manchester Evening News skriver at klubben følger både den nederlandske landslagsspilleren Memphis Depay og Real Madrid-stjerne Gareth Bale.

Begge skal være ønsket av manager Louis van Gaal som ser ut til å få bruke 150 millioner pund på nye spillere i sommerens overgangsvindu. 

Etter en skuffende fjorårssesong, ser Manchester United ut til å ende opp blant topp fire i Premier League denne sesongen. Det betyr at de rødkledde trolig blir å se i Champions League til høsten.

Men det er tydelig at klubben har større ambisjoner enn å bare delta.

United-direktør Ed Woodward skal nemlig være klar til å skaffe nederlenderen de midlene han trenger for at klubben skal kunne kjempe om både ligagull og en god plassering i Champions League neste år.

Gareth Bale har lenge vært koblet til Manchester United, men representanter fra Real Madrid har flere ganger uttalt at de ikke har noen planer om å selge den tidligere Tottenham-spilleren.

Depay er imidlertid en langt mer realistisk overgang for de rødkledde. Nederlenderen skal være klar til å forlate PSV Eindhoven, men United må riktignok vente seg hard konkurranse fra en rekke andre Premier League-klubber. Depay vil trolig ha en prislapp på nærmere 25 millioner pund.


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere