Ole Gunnar Solskjær har fått en drømmestart på sin tid som Manchester United-manager, med fem seiere på fem kamper.

Nordmannen har imidlertid til gode å overbevise de mest kritiske, britiske journalistene.

- Kan rives i filler av Spurs

Seiere mot Cardiff, Huddersfield, Bournemouth, Newcastle og Reading er nemlig ikke nok til friskmelde Manchester United, mener kommentator i Daily Mail, Rob Draper.

- Solskjær har trykket på de rette knappene og hatt en perfekt start, men du kan ikke fortsette å snakke om å spille som Alex Ferguson gjorde og at vi må være på tå hev. Det funker de første fem eller seks ukene. Men når du skal opp mot Jürgen Klopp, Mauricio Pochettino, Pep Guardiola, trenger du en plan, mener Draper.

Her kan du følge overgangsvinduet LIVE!

Skribenten tror Solskjær skal få noe helt annet å bryne seg på når Tottenham er motsander om en uke.

- Når de møter Tottenham neste uke, finner vi ut om han har en god plan. Med det forsvaret de har, kan de bli revet i filler hvis de står så høyt.

Sammenlignes med Southgate

Draper peker på Solskjærs periode i Cardiff og mener nordmannen viste klare svakhetstegn i sin forrige periode som Premier League-manager.

- Man må jo tro at han har en plan, men i de få månedene han fikk i Cardiff, så det ikke ut til at han hadde det. Jeg fulgte ham ikke i Molde, men i de få må månedene i Cardiff var det lite som tydet på at han skulle bli en stor trener, sier Draper.

Han vil imidlertid ikke undervurdere effekten av at Solskjær har fått smilene tilbake i United-garderoben.

- Det er et annet humør og fremgang. Det er også viktig. Det er en del av ledelse - akkurat slik Gareth Southgate har gjort med England. De gjør folk glade igjen, men vi må se mer snart.

Lukaku hyller Solskjær

Manchester United-spiss Romelu Lukaku er imidlertid klar på at Manchester United har gjort store fremskritt under Ole Gunnar Solskjærs ledelse.

- Han hjelper oss mye. Under avslutningstrening hjelper han oss med treffpunkt på ball og bevegelse. Måten han ønsker at vi skal spille på er til stor fordel for meg, sier Lukaku ifølge PA.

Manchester United-troppen satte seg lørdag på flyet til Dubai, hvor laget skal trene fram mot storkampen mot Tottenham neste helg.

Møtet med Tottenham finner sted på Wembley neste søndag, og avspark er 17.30.