*Nettavisen* Sport.

Skotsk avis avslører: - Deila med 40 minutter lang tirade mot egne spillere

- RASTE: Ronny Deila skal ha vært lite fornøyd med egne spillere i kampen mot Molde. Foto: Getty Images

Nordmannen skal ha vært rasende på sitt eget lag etter tapet mot Molde.

07.11.15 17:04

Ronny Deila og Celtic gikk torsdag på nok et tungt tap mot Molde i Europa League. Skottene var sett på som favoritter før oppgjøret, men Ole Gunnar Solskjærs menn overrasket nok en gang og tok en fortjent 2-1-seier i Glasgow.

Skottene hang ikke med, og flere grove forsvarsfeil ble avgjørende for Deilas menn.

Nordmannen la ikke skjul på sin skuffelse etter kampen da han snakket med Nettavisen og resten av pressen som hadde tatt turen til Celtic Park.

Tirade

Men nå avslører den skotske avisen The Scotsman at Deila skal ha vært enda mer frustrert enn han ga utrykk for på pressekonferansen etter kampen.

Ifølge avisen, skal nemlig den tidligere Strømsgodset-treneren ha vært rasende på laget sitt.

«Ronny Deila hadde en 40 minutter lang tirade mot egne spillere i garderoben, hvor han skal ha anklaget dem for å ha manglet karakter», skriver The Scotsman.

Den eneste som skal ha sluppet unna kritikken er 18 år gamle Kiernan Tierney.

Oppgitt Deila

Foreløpig er det ingen i Celtic som bekrefter hendelsen, men nordmannen virket også oppgitt på pressekonferansen etter torsdagens kamp.

- Jeg er ikke veldig fornøyd med prestasjonen, og jeg føler at vi kunne fått noe ut av denne kampen, men vi kom ikke opp på det nivået vi skulle opp på, sa Deila.

- Det er individuelle feil, nok en gang. Vi må vinne en mot en-dueller, og de tapte vi i dag. Det er skuffende, fortalte nordmannen.

Mens Molde kunne juble for videre avansement fra gruppe A i Europa League, må Celtic som for øyeblikket kun har 2 poeng etter 4 kamper trolig vinne de to neste oppgjørene hvis de skal ha sjanse til å gå videre i turneringen.

Etter torsdagens skuffende resultat øker presset på Deila, men Celtic-manageren føler at han sitter trygt. Han mener det er pressen som sørger for spekulasjonene om hans fremtid.

- Det kan dere fortsette å skrive om. Jeg bryr meg ikke om det. Jeg skal gjøre meg klar for neste sesong.

- Jeg blir bedømt ut fra mange ting. Spill ute i Europa, om vi taper i ligaen. Det handler om å utvikle et lag som kan komme til Champions League, og få en rød linje helt fra yngres avdeling, sa Celtic-sjefen torsdag.

Søndag skal Celtic igjen i aksjon igjen når de møter Ross County borte i den skotske ligaen.

Se siste episode av Tippemagasinet under:

HTML EMBED
var s=document.createElement("script");s.type="text/javascript";s.src="http://csp.picsearch.com/player?auth=326mk6lGADSPjeZrN8itmHv4QHXK9wVBliUz96CVmE-i6QditACXzs_8P3CLCzM-JRnSbhjXwFgrFJVN4kgXJODKwOJ30PHb&jsonp=screen9.api.embed&screen9="+typeof(screen9);document.getElementsByTagName("head")[0].appendChild(s);

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.