RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Skuffet Karius beklaget til Liverpool-fansen


SKUFFET: Loris Karius ble den store syndebukken for Liverpool.
SKUFFET: Loris Karius ble den store syndebukken for Liverpool. Foto: Paul Ellis (AFP)
Sist oppdatert:
Snakker ut etter de store tabbene.

Liverpool-keeper Loris Karius ble den store syndebukken i lørdagens Champions League-finale. Tyskeren tabbet seg ut to ganger da Real Madrid vant 3-1.

Etter kampen gikk en gråtkvalt Karius rundt til Liverpool-supporterne på stadion og ba om unnskyldning. Der ble han svart med stor applaus fra de tilreisende røde.

Tyskeren tok seg også tid til å snakke med pressen, og forklarer til Liverpool Echo hvordan han har det i etterkant av tabbene.

- Jeg beklager til alle - fra laget til hele klubben - at mine feil kostet så dyrt. Hvis jeg kunne gå tilbake i tid, ville jeg gjort det. Jeg er lei meg for laget. Jeg skuffet dem i dag. Disse målene kostet oss tittelen, sier målvakten.

- Det er veldig tøft akkurat nå, men slik er livet til en målvakt. Du må bare opp med hodet igjen, fortsetter han.

Lagkameratene var også skuffet etter kampen, men skal ha trøstet keeperen sin.

- Så klart forsøkte de (Liverpool-spillerne) å trøste meg, men det var stillhet overalt, for alle var så skuffet.

Klopp lover hjelp

En skuffet Jürgen Klopp tar også keeperen i forsvar etter kampslutt.

- Jeg har bare snakket kort med han, men det er ikke så mye å si nå. Det er veldig hardt for han. Ingen ønsker dette. Slik er situasjonen. Målene var rare, og slik er det bare, sier managaren.

- Tabbene var klare. Vi trenger ikke snakke om dem. Han vet det, jeg vet det, alle dere vet det - nå må han takle dette, vi må takle dette. Vi kommer til å gjøre det. Vi vil være med han, uten tvil.

Gerrard imponert

Tidligere Liverpool-kaptein Steven Gerrard var imponert over måten Karius taklet situasjonen i etterkant av kampen. Til tross for å være den store syndebukken, tok han seg tid til supporterne. Det står det respekt av, ifølge Gerrard.

- Ingen gjør slike tabber med vilje. Det er respekt til Karius for å gå bort til fansen. Jeg beundrer at han står opp og ber om unnskyldning, sier engelskmannen til BT Sport.

Dødstrusler

På sosiale medier mottar Karius meldinger av alle slag etter lørdagens kamp. Noen er støttende og heier på tyskeren, men det florerer også av tweets og meldinger som er både krenkende og nedverdigende.

I tillegg er det mange som skriver at de ønsker målvakten død, og noen velger også å ta med seg keeperens familie i disse meldingene.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere