Skulle aldri mer spille for klubben - lørdag senket han erkrivalen

HELT: Saido Berahino har fått fornyet heltestatus i West Bromwich.

HELT: Saido Berahino har fått fornyet heltestatus i West Bromwich. Foto: Dan Mullan (Getty Images Sport)

Saido Berahino scoret mot Aston Villa.

19.09.15 18:33

ASTON VILLA - WEST BROMWICH 0-1:

Saido Berahino skrev på Deadline Day på Twitter at han aldri mer ville spille for West Bromwich. I et radikalt forsøk på å komme seg bort fra klubben, så han på Twitter som siste utvei.

West Bromwich nektet likevel å selge sin stjernespiss, og lørdag kom betalingen.

På bortebane. Mot Aston Villa. Erkerivalen. Der scoret Berahino. I sin første kamp fra start etter twittermeldingene. Det var som skrevet i stjernene.

- Påvirket alle
Tony Pulis mener Berahino-saken var noe som var tungt for klubben, men at man nå er på rett vei igjen.

- Deadline Day var er mareritt. Saido-saken påvirket alle i klubben. man prøver å roe det ned, men det var vanskelig, innrømmer Tony Pulis til BBC om Berahino.

Om lørdagens kamp, var manageren godt fornøyd.

- Spillerne har vært på landslagssamling, men vi har fått trent godt. Organiseringen var strålende i dag. Jeg er veldig fornøyd, innrømmer Pulis.

Typisk Pulis
Den første omgangen mellom Aston Villa og West Bromwich var en typisk Tony Pulis-omgang.

Gjestenes manager fikk kampen inn i et spor han elsker. Mye kjemping, lite finspill og to lag som heller vil holde nullen enn å score mål.

Fem minutter før pause dukket likevel Berahino opp og fikk ballen i mål. Et skudd fra James Morrison var på vei mot Brad Guzan i Villa-målet, da Berahino touchet ballen med en vakker flikk. Dermed var Villa-keeperen utspilt, og gjestene var i føringen.

Stillingen til pause var 1-0 til Pulis' mannskap.

Ropte på straffe
I den andre omgangen var Aston Villa mer med på notene. Laget skaffet flere frispark i farlig posisjon, men fikk ikke nok kraft i frisparkene.

Etter 65 minutter ropte Villa Park på straffespark. Et innlegg fra Alan Hutton ble blokkert at Saido Berahino. Dommeren mente at innlegget ble blokkert med armen til målscoreren, og valgte å blåse. Dessverre for vertene hevdet dommeren at Berahino stod utenfor straffefeltet, og valgte å gi et frispark.

ALDRI: Saido Berahino ville aldri spille for West Bromwich igjen. Foto: Twitter

TV-bildene viste at spissen var innenfor 16-meteren, men det så også ut som om ballen aldri var i armen på engelskmannen.

Mot slutten av kampen klarte ikke lagene å skape de største sjansene. Dermed ebbet kampen ut i en 1-0-seier for gjestene.

West Bromwich har nå åtte poeng på seks kamper. Aston Villa har fire poeng.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.