RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
SKADET: Zlatan Ibrahimovic skadet seg mot Anderlecht.
SKADET: Zlatan Ibrahimovic skadet seg mot Anderlecht. Foto: Oli Scarff (AFP)

Hevder Zlatans karriere kan være over: - Ute i minst åtte måneder

Sist oppdatert:
Det er ventet at Zlatan Ibrahimovic ikke spiller flere kamper for Manchester United denne sesongen.

Expressen melder fredag kveld at skaden Ibrahimovic pådro seg i  i Europa League-kvartfinalen mot Anderlecht er så alvorlig at karrieren kan være over for svensken.

United-spissen skal ifølge avisen ha pådratt seg en korsbåndsskade, som i beste fall gjør at han er ute i 8-10 måneder.

Samtidig hevder den profilerte fotballjournalisten Gianluca Di Marzio at Ibrahimovic skal opereres av eksperter i Pittsburgh i USA i løpet av de neste dagene.

Det var Sky Sports, samt flere andre engelske medier, som fredag ettermiddag først meldte at svenskens sesong er over på grunn av skaden.

TV-kanalen spekulerer også i at Ibrahimovic kan ha spilt sin siste kamp for Manchester United ettersom han foreløpig ikke har signert den 12 måneders forlengelsen av sin avtale med klubben.

Landet feil

Ibrahimovic måtte byttes ut da han landet feil etter en duell med en Anderlecht-spiller i det 90. minutt av torsdagens kamp på Old Trafford.

Svensken hadde tydelige smerter i kneet, men foreløpig har det ikke kommet noen offisiell uttalelse fra Manchester United om hvor alvorlig skaden er.

MÅ TROLIG KLARE SEG UTEN ZLATAN: United-manager Jose Mourinho må trolig belage seg på å ikke ha Zlatan Ibahimovic tilgjengelig resten av sesongen.

Mourinho ikke optimist

United-manager Jose Mourinho innrømmet imidlertid etter kampen at det ikke så bra ut for Ibrahimovic og Marcos Rojo som også ble skadet i oppgjøret.

- Jeg tror ikke dette er noen enkle skader, men jeg foretrekker å vente på at alle tester er gjennomført før jeg uttaler meg. Jeg er manager og ikke lege, men jeg tror dette er negative nyheter, sa Mourinho til BT Sport.

Mourinho kunne riktignok glede seg over at laget hans tok seg videre til semifinalen i Europa League etter at Marcus Rashford ble matchvinner i andre ekstraomgang mot Anderlecht.

Fredag trakk de rødkledde fra Manchester spanske Celta Vigo som motstander i semifinalen i turneringen.

Nå tyder imidlertid mye på at Mourinho må klare seg uten sin toppscorer.

Sett denne?

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere