*Nettavisen* Sport.

Sky Sports beklager Deadline Day-kaos

VANSKELIG DAG PÅ JOBBEN: Flere av Sky Sports' reportere hadde ingen enkel dag på jobben under overgangsvinduets siste dag.

VANSKELIG DAG PÅ JOBBEN: Flere av Sky Sports' reportere hadde ingen enkel dag på jobben under overgangsvinduets siste dag. Foto: Skjermdump Sky Sports

Reporterne fikk en vanskelig dag på jobben.

Den engelske TV-kanalen Sky Sports har mottatt en rekke klager for deres dekning av overgangsvinduets siste dag i England.

Kanalens reportere fikk ingen lett dag på jobben da de hadde i oppdrag å dekke Deadline Day mandag.

Fyrverkeri, dildo og sexdukke
Flere journalister fikk deres innslag avbrutt av supportere.

En av Skys reportere ble tatt av lufta da Crystal Palace-fans demonstrerte mot kanalen og tok blant annet i bruk fyrverkeri.

Geraint Hughes, som hadde i oppdrag å følge Arsenals aktivitet på overgangsmarkedet, startet dagen utenfor Arsenal hjemmearena Emirates, men på grunn av sikkerhetsmessige årsaker ble reporteren flyttet inn på stadion senere i sendingen.

Flere reportere ble også avbrutt av supportere som kom med svært grove seksuelle beskrivelser.

En journalist opplevde å få en dildo stukket inn i øret, mens han oppdaterte TV-seere direkte på kanalen, mens en annen fikk en sexdukke slengt mot seg under sin direktesending.

Beklager
Nå beklager kanalen dekningen.

- Millioner av TV-seere følger vår dekning av overgangsvinduet, hvor vi viser 270 direkteoppdateringer fra reportere ute i feltet under de siste 24 timene av vinduet.

- Vi beklager til dem som fikk gleden ødelagt av et fåtall hendelser. Nå ser vi nærmere på hvordan vi skal unngå at lignende hendelser finner sted i fremtiden og at supportere fortsatt kan forbli en viktig del av våre dekning, heter det i en uttalelse fra Sky.


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.