RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Slakter eget lag: - Det er fryktelig

SLAKTER EGET LAG: Brede Hangeland skjønner ikke hvorfor laget har endret seg så mye de siste sesongene.
SLAKTER EGET LAG: Brede Hangeland skjønner ikke hvorfor laget har endret seg så mye de siste sesongene. Foto: Richard Sellers (Pa Photos / NTB scanpix)
Sist oppdatert:
Brede Hangeland mener det har vært en katastrofesesong for Fulham.

Etter helgens tap for Stoke ble det klart at Fulham, med Brede Hangeland og John arne Riise i stallen, rykker ned fra Premier League etter denne sesongen.

Etter godt over et tiår i det gjeveste fotball-selskapet på de britiske øyer, må nå London-klubben ta veien ned en divisjon.

Det er ikke noe landslagsspilleren er særlig glad for.

I et ferskt intervju med GetWestLondon regelrett slakter han eget lag.

- Det har vært en forferdelig sesong som endte på verst tenkelige vis. Dette er det laveste jeg har vært i min karriere, sier Hangeland.

Nordmannen mener det er mye som har blitt gjort feil denne sesongen, og han forteller at han ikke kjenner igjen hvordan laget har prestert denne sesongen, kontra tidligere sesonger.

- Det er mange ting som har gått galt. Spillerne har ikke prestert så godt som de burde. Det har vært en del feilsteg her de seneste årene, og nå betaler vi prisen for det, fortsetter han.

Det er ikke mer enn fire år siden Fulham og Hangeland spilte i finalen i Europaligaen, en finale som endte med 1-2-tap mot Atlético Madrid.

Hangeland mener det er meget store forskjeller på laget fra den tid og slik de har fremstått denne sesongen.

- Det er rundt fire år siden jeg spilte finale i europaligaen, og hvis jeg skal være ærlig, jeg kjenner ikke igjen noe av det vi gjorde da. Og det var nok det beste Fulham-laget som har vært noen gang, forteller en fortvilet Hangeland.

Siden den gang er Hangeland den eneste gjenværende spilleren i Fulham-troppen.

- Ting har endret seg drastisk. Spillestilen og hvordan vi gjør ting. Det fungerte veldig bra for oss den gang, og jeg vet ikke riktig hvorfor vi gikk bort fra det, fortsetter han.

Denne sesongen har på mange måter vært en katastrofe for londonklubben. Laget har hatt hele tre managere i løpet av sesongen, Martin Jol, rene Meulensteen, mens laget i dag blir ledet av Felix Magath.

Fulham var ett av mange lag som var forventet å kjempe en kamp for å unngå nedrykk denne sesongen, men nå er altså det sørlgelige et faktum for klubben som spiller sine kamper på Craven Cottage.

- Om jeg skal være ærlig så var jeg bekymret før sesongen. Det har vært noen varsler om at vi kansjke har beveget oss i feil retning, men dessverre klarte vi ikke å forhindre nedrykk, sier en deppet midtstopper.

Hangeland har fortsatt ett år igjen av kontrakten sin med London-laget, og det er ikke klart om han ønsker å fortsette i klubben eller finne seg nye utfordringer.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere