RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Slakter United: - Ingen av dagens spillere hadde fått spilletid under Ferguson


SVAKT: Manchester United er ikke som de en gang var, mener Harry Redknapp.
SVAKT: Manchester United er ikke som de en gang var, mener Harry Redknapp. Foto: Darren Staples (Reuters)
Harry Redknapp er ikke nådig i sin omtale av Manchester United.

Louis van Gaals Manchester United er inne i en dårlig form, og sliter med å imponere fansen for tiden. Laget har ikke scoret på sine fem siste timer på fotballbanen (utenom ett straffemål i straffesparkkonkurranse mot Middlesborough), og mottar stadig kritikk fra eksperter på balløya.

Sistemann ut til å kritisere van Gaals mannskap, er Harry Redknapp. I et innlegg for The Telegraph, skriver Redknapp at selv Alex Ferguson ville slitt med å få til resultater med den spillergruppa Louis van Gaal har til rådighet - og det sier sitt!

- Uten å virke respektløs, tror jeg ikke at noen av dagens United-spillere ville fått spille under Ferguson. Det sier litt om hva van Gaal har å jobbe med for tiden. Laget er fremdeles et topp-fire-lag, men langt unna å kjempe om tittelen, skriver Redknapp.

KRITISK: Harry Redknapp er kritisk til dagens Manchester United-stall.

Trenger storkjøp
Redknapp mimrer tilbake til storhetstiden til Ferguson, hvor han kunne stille med spillere som David Beckham, Roy Keane, Paul Scholes, Andy Cole, Dwight Yorke og Ruud van Nistelrooy.

- Og da har jeg utelatt Ole Gunnar Solskjær, som kom innpå og scoret omtrent hver gang, skriver «Happy Harry».

For at dagens Manchester United-tropp skulle vært i nærheten av det man så under Alex Ferguson, måtte det skjedd drastiske ting på Old Trafford, mener Redknapp.

- Man måtte signert Gareth Bale, Lionel Messi, Luis Suarez eller Neymar. Og de spillerne er rett og slett ikke ledige på markedet.

Som Nettavisen kunne skrive tidligere mandag, virker United nærmere å signere Riyad Mahrez enn Neymar akkurat for øyeblikket.

Forsvarer Rooney
Én av spillerne som har fått mest kritikk i årets sesong, er Wayne Rooney. Rooney storspilte tidvis under Fergusons ledelse, men ser ikke ut til å få det til denne sesongen.

Redknapp er en av de få som tar England-spissen i forsvar. Han mener laget rundt er hovedproblemet til Rooney.

- Man assosierer Manchester United med mål. Sånn er det ikke i år. Mange skylder på Wayne Rooney, men jeg er en stor fan av han, og er sikker på at han hadde scoret mye mer med andre spillere rundt seg. Er du likevel ute av form, bør du kanskje tas ut av laget - slik er det bare, mener Redknapp.

Manchester United spiller tirsdag mot CSKA Moskva i Champions League. Uten seier der, kommer det nok enda mer kritikk i retning av den røde delen av Manchester.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere