RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Slik er Mourinhos Costa-plan

NY STJERNE: Diego Costa har allerede vist hvor viktig han er for José Mourinho.
NY STJERNE: Diego Costa har allerede vist hvor viktig han er for José Mourinho. Foto: Andrew Matthews (Pa Photos)
Vil bruke brasilianeren mot Manchester City.

Chelsea-sjef Jose Mourinho kommer til å ha Diego Costa i startoppstillingen i søndagens møte med Manchester City uansett hvordan spissens form er.

Den brasilianskfødte spanjolen har slitt med en hamstringskade og spilte bare deler av mesterligakampen mot Schalke i midtuken. Det har ført til at mange tvilte på Costas form før storkampen mot City.

- Han er ikke i sin beste form, men vil starte kampen. Han spiller denne kampen, han kommer ikke til å spille mot Bolton (ligacupen) og han spiller mot Aston Villa. Så ser vi hvordan han utvikler seg, sier Mourinho.

- Det medisinske apparatet gjør sitt beste, og spilleren gjør en fantastisk jobb for å holde seg tilgjengelig for lagets del. Vi skal forsøke å beskytte han (Costa) til han er 100 prosent igjen, legger portugiseren til.

Chelsea ligger på tabelltopp i Premier League med fire seirer på fire kamper. Manchester City, som er vertskap for London-laget søndag, ligger på 5.-plass med sju poeng etter fire kamper.

Diego Costa er toppscorer i divisjonen med sju nettkjenninger så langt. (©NTB)


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere