RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Slik forklarer han målfeiringen

GLADGUTT: PSG-forsvarer og tidligere Chelsea-spiller David Luiz klarte ikke å styre følelsene sine under onsdagens kamp.
GLADGUTT: PSG-forsvarer og tidligere Chelsea-spiller David Luiz klarte ikke å styre følelsene sine under onsdagens kamp. Foto: Ian Kington (Afp)
Sendte gamleklubben ut av Champions League onsdag kveld.

Chelsea og Paris Saint-Germain møttes onsdag kveld til returoppgjør i Champions League. Kampen endte 2-2 etter ekstraomganger, og 3-3 sammenlagt. Det resulterte i at Chelsea røk ut på bortemål.

PSGs første mål ble scoret av tidligere Chelsea-forsvarer David Luiz og brasilianeren jublet hemningsløst etter det kontante hodestøtet.

Stolte over prestasjonen
Nå beklager midtstopperen og forklarer hvorfor han jublet for scoringen.

- Det var godt for meg og laget at jeg scoret i kveld. Men jeg sa jeg ikke skulle feire, men jeg ble for følelsesladet. Takk til Chelsea og unnskyld for at jeg jublet, sier David Luiz ifølge Daily Mirror.
David Luiz forteller videre at klubben er stolte over prestasjonen de gjorde mot Chelsea.

- Det var utrolig for alle, for Paris som klubb og for Paris som by. Vi gjorde en fantastisk kamp, sier brasilianeren.

Chelsea-fortid
David Luiz spilte i Chelsea i tre sesonger, men klubben valgte å selge han til Paris Saint-Germain i sommer.

- Jeg er ferdig med Chelsea nå. PSG ga meg en utrolig sjanse til å fortsette min karriere. Jeg var veldig fornøyd i Chelsea og respekterer alle der, sier Luiz.

Midtstopper David Luiz er tidenes dyreste forsvarsspiller da han gikk til PSG i sommer. Prisen på forsvarsspilleren var på 50 millioner pund. I tillegg til å spille i Chelsea og Paris Saint-Germain, har han spilt i Benfica, Vitoria og Sao Paulo.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere