*Nettavisen* Sport.

Slik reagerer han på RBK-trenerens Liverpool-kommentar

HØSTER ROS: Ole Selnæs har gjort en glimrende sesong i RBK-drakten. Foto: Simen Lønning (Nettavisen)

Ole Kristian Selnæs (21) holder beina godt plantet på jorden.

TRONDHEIM (Nettavisen): Rosenborgs nye midtbanestjerne gjennomførte nok en solid kamp i Rosenborg-trøya da trønderne slo Stabæk 1-0 i toppoppgjøret på Lerkendal søndag kveld.

Dagen etter den viktige seieren våknet 21-åringen opp til ros i de fleste av landets største aviser.

- Langt steg

- Jeg så United mot Liverpool. Der kunne Ole spilt, sa RBK-trener Kåre Ingebrigtsen til Nettavisen etter kampen.

Mandag gjennomførte unggutten en lett trening sammen med Alexander Søderund, Tore Reginiussen og Anders Konradsen på treningsanlegget til Rosenborg en langpasning unna Lerkendal.

Men til tross for de mange gode ordene i avisene etter Stabæk-seieren, velger unggutten å ikke ta av på noen som helst måte.

- Jeg tror ikke jeg skal kommentere det så mye. Det er hyggelig at han mener det, men det er et klart steg opp, for å si det mildt. Det er et langt steg fra Tippeligaen til Premier League, sier Selnæs til Nettavisen.

- Sjelden fornøyd

Unggutten forteller at han ikke bruker mye tid på hva som står i avisene, og er i stedet mer opptatt av hvordan han skal utvikle seg videre.

- Det er evalueringen av meg selv og den evalueringen trenerne gjør som er viktig for meg. Jeg er veldig tøff med meg selv. Det er veldig sjelden jeg er fornøyd. I går hadde jeg ting som kan gjøres bedre. Da jeg gikk gjennom videoen av kampen i dag tidlig, tenkte jeg på hva jeg kan gjøre bedre. Det kommer ikke til å bli noe problem at jeg skal bli for fornøyd, betrygger Selnæs.

LES OGSÅ: I 2012 trodde han fotballkarrieren var over. Så ringte telefonen

Likevel er han alt i alt godt fornøyd med prestasjonen mot Stabæk.

- Jeg synes jeg gjorde en god kamp, men jeg har ting jeg kan gjøre bedre både defensivt og offensivt. Jeg føler jeg gjør det ganske bra defensivt og greit offensivt. Men jeg har mer å gå på, sier Selnæs.

Ingebrigtsen mener 21-åringen har et internasjonalt snitt.

- Han er rolig med ball og ser muligheter. Han er godt orientert hele tiden. Tempoet er litt høyere i Premier League, men ser du på (Nemanja) Matic på Chelsea, så kan Ole også spille der, sa RBK-treneren etter søndagens kamp.

Det er ikke bare han som har latt seg imponere.

- Han er desidert best i Norge i den rollen han spiller, sa lagkamerat Pål André Helland til Nettavisen.

Nå venter franske Saint-Etienne i neste kamp for trønderne. Spillerne reiser allerede onsdag til Frankrike, før kampen sparkes i gang torsdag klokken 21:05.

Oppgjøret kan du som vanlig følge i Nettavisens livesystem.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag