*Nettavisen* Sport.

Slik reagerte Fiorentina-fansen på Balotelli-rykte

IKKE ØNSKET: Fiorentina-fansen virker ikke å være interessert i Mario Balotelli. Foto: Laurence Griffiths (Getty Images / Twitter)

Mario Balotelli ryktes til Fiorentina, til fansens store misnøye.

14.07.15 12:20

Liverpool-spiss Mario Balotelli (24) blir koblet til Serie A-klubben Fiorentina.

Ifølge La Gazzetta dello Sport og Daily Mail ønsker klubben fra Firenze å låne Balotelli for å erstatte Mario Gomez, som klubben håper å selge til en Premier League-klubb.

Det ser imidlertid ikke Fiorentina-fansen å sette særlig stor pris på. For ryktet har satt sinner i kok blant enkelte av klubbens supportere.

Utenfor Fiorentinas hjemmebane Stadio Artemio Franchi hang følgende beskjed til Mario Balotelli denne uken: «Du er en mann uten ære, Balotelli. Firenze vil ikke ha deg.»

Det var uttalelsene fra Fiorentina-kaptein Manuel Pasqual som fikk begeret til å renne over for fansen. I et intervju sa han at den italienske spissen er en kvalitetsspiller.

Det gjenstår å se om fansen reaksjon vil ha noen påvirkning på klubbledelsen.

Balotelli har slitt stort i Liverpool-trøya etter overgangen fra AC Milan i 2014. Italieneren har riktignok tidligere vist at han har potensial til å være en solid forsterkning for Fiorentina.

I sin tid i blant annet Inter og Manchester City viste italieneren gode takter, men utenomsportslige hendelser har satt negativt preg på karrieren til 24-åringen.

I Liverpool virker han ikke å være ønsket med videre. Da resten av laget reiste til Asia denne uken, ble Balotelli værende igjen hjemme i Europa.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.