«Slik ser Southamptons lagmøte ut»

«MOT SLUTTEN AV TRANSFERVINDUET HOLDT SOUTHAMPTON LAGMØTE»: Adam Lallana og Luke Shaw er to av Southamptons landslagsspillere som har forlatt klubben i løpet av sommeren. Nå vitses det om spillerflukten på Facebook.

«MOT SLUTTEN AV TRANSFERVINDUET HOLDT SOUTHAMPTON LAGMØTE»: Adam Lallana og Luke Shaw er to av Southamptons landslagsspillere som har forlatt klubben i løpet av sommeren. Nå vitses det om spillerflukten på Facebook. Foto: Fabrice Coffrini

Det harselleres med Southampton på Twitter.

26.07.14 12:51

Det har vært stor aktivitet på overgangsfronten hos Southampton i sommer - bare ikke den veien klubbens egne supportere helt hadde håpet på.

Først forsvant Luke Shaw til Manchester United.

Deretter signerte både Adam Lallana og Rickie Lambert for Liverpool.

Nå snakkes det om at Dejan Lovren også er på vei til Anfield, mens britiske aviser på lørdag melder om at stortalentet Calum Chambers har passert den medisinske testen hos Arsenal. I tillegg jakter både Arsenal og Tottenham på Morgan Schneiderlin, mens Spurs også sies å kunne tenke seg spissen Jay Rodriguez.

Kort sagt minner det sterkt om en spillerflukt fra klubben i Sør-England, etter at manager Mauricio Pochettino først meldte overgang til Tottenham i slutten av mai.

Vitses med på Twitter
Og spillerflukten har ikke gått ubemerket hen på sosiale medier.

På Twitter melder brukere nå at Liverpool, som altså har signert to Southampton-spillere i sommer og jakter en tredje, skal ha lagt inn et bud på Southamptons hjemmebane St. Mary's Stadium.

Andre mener at Liverpool-manager Brendan Rodgers kunne spart seg mye bry ved ganske enkelt å ta over jobben etter Pochettino da sistnevnte forlot Southampton i mai.

«Mot slutten av transfervinduet holdt Southampton et lagmøte,» skriver en annen Twitter-bruker, og legger ved et bilde av et tomt hus i en salgsannonse.

Se noen av de morsomme Twitter-meldingene her!
(Artikkelen fortsetter under meldingene.)

HTML EMBED
HTML EMBED
HTML EMBED
HTML EMBED
HTML EMBED
HTML EMBED


- Fortsatt Southampton-helt
Men spillerflukten til tross: Southampton-fansen fatter trøst.

- Spillere som ikke vil være i klubben, kan vær så god forsvinne. Det er stemningen blant en del supportere, forteller formann i Southampton Supporters Club of Norway, Sjur Lonbakken, til Nettavisen.

Noen av spillerne mener han fortjener sjansen til å spille for andre klubber.

- Rickie Lambert er helt ok. Han fortjener å gå til Liverpool; han er fra Liverpool og er Liverpool-fan. Han er fortsatt en helt hos oss, sier Lonbakken.

Adam Lallanas overgang til Liverpool mer uventet, og ble ikke like godt mottatt.

- Han har vært i klubben siden han var tolv, han var kaptein. På spillerfesten en måned før overgangen sa han at han så fram til nye år i Southampton og fortsatt framgang, sier supporterlederen.

- Men klubben er viktigere enn spillerne. Vi trøster oss med det.

- Beste noensinne
Lonbakken er optimist foran den kommende Premier League-sesongen.

- Om spillersalget stopper nå, og vi beholder resten og kanskje kan hente et par, tre nye, har jeg troa på at denne sesongen ikke blir så veldig mye dårligere enn den forrige.

- Og forrige sesong var ikke så verst?

- Den var helt fantastisk. Jeg har fulgt Southampton siden 1984. Dette var den beste sesongen i løpet av alle de årene.

Åpner mot Liverpool
Så spørs det da, om de klarer å stoppe spillersalget nå. Som nevnt ryktes både Dejan Lovren, Calum Chambers, Morgan Schneiderlin og Jay Rodriguez å være på vei ut portene fra St. Mary's.

- Chambers vi beholde. Og Schneiderlin er veldig, veldig viktig, vi kan ikke miste ham. Det må stoppe nå, sier Lonbakken.

Uansett gleder han seg til seriestart i august. Åpningskampen blir et spesielt møte med Liverpool - og minst to tidligere Southampton-spillere - på Anfield.

- En seier der hadde betydd veldig mye, sier supporterlederen.


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.