RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
INGEN GOD SESONG: Diego Costa har hatt en meget svak høst for Chelsea, og ryktene om at han og Jose Mourinho hadde blitt uvenner begynte å svirre.
INGEN GOD SESONG: Diego Costa har hatt en meget svak høst for Chelsea, og ryktene om at han og Jose Mourinho hadde blitt uvenner begynte å svirre. Foto: Ben Stansall (Afp / NTB scanpix)

Slik svarer Mourinho på Diego Costas «Atlético-flørt»

Sist oppdatert:
Mourinho mener å vite at Diego Costa kommer til å bli værende i tre år til.

Diego Costa har hatt en meget skuffende høstsesong i Premier League, og ryktene om at han og Chelsea-manager Jose Mourinho hadde kommet på feil fot begynte å surre rundt.

En mulig retur til Atlético Madrid har blitt nevnt som en mulig løsning for den spanske spissen, og i et intervju med den spanske radiostasjonen Onda Cero, nektet ikke spissen på at det kunne bli en realitet.

- Du vet aldri, sa Costa.

Mandag kveld møter formsvake Chelsea topplaget Leicester i Premier League-rundens avsluttende kamp.

På spørsmål om Costa mistrives i klubben, svarer Mourinho følgende:

- Han sa ikke det. Han sa bare at man aldri kan vite noe i fotball, sier Mourinho ifølge Sky Sports.

Portugiseren drar frem flere eksempler på spillere som har forlatt Chelsea til fordel for Atlético de siste sesongene, etter mindre suksessfulle opphold på Stamford Bridge.

- Filipe Luis var ett eksempel. Han kunne også sagt Fernando Torres, et annet eksempel. Atlético er en flott klubb, La Liga er en bra liga, så hvorfor skal det ikke være mulig for en 28-åring å si det er muligheter for en retur dit? Jeg ser ikke problemet, fortsetter Mourinho.

Ryktene om Costas mistrivsel mener den karismatiske manageren bare er tull.

- Han er glad for å være her. Han har, tror jeg, tre år igjen av kontrakten sin. Jeg ser for meg at han blir i Chelsea i tre år til, uten problemer, avslutter Mourinho.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere